maanantai 13. toukokuuta 2013

Upea keittio

Kaunis pieni elama: Keittio ja eteinen-ennen ja jalkeen

Tyylikas ja nuorekas kokonaisuus. Upea Topin keittio. Tummanharmaa moderni ilme, jossa kalusteista kuitenkin huokuu ripaus mennytta aikaa. Runsaasti. 4. Heinakuu Aivan upea ja kaunis keittio, ihanan tilava ja toimiva myos. Skandinaavisen linjakas keittio Vaaleat vaakaviilutetut tammikohopeiliovet tuovat keittioon skandinaavista linjakkuutta. Puustelli-keittio on pitkaaikainen. 19. Heinakuu Upea keittio ja talo muutenkin! Ihanan avonainen tuo olohuoneen ja keittion tila ja nuo tolpat

Diesel minka teit! Taas loytyi upea keittio. Scavolinin kanssa yhteistyossa tehnyt Diesel taman sopolaisen, varsinkin tummunut metalli on aarimmaisen kaunis. 23. Elokuu Korkeakiiltoinen valkoinen keittio jos vaalea kvartsikivi taso.Keittio on ollut mallikeittiona. Taso on 371 cm pitka jossa alla3 kpl 120 cm L. 26. Elokuu UUSI IHANA KEITTIO. Tuntuu jotenkin hassulta paastaa teidatkin viimein kurkistamaan meidan keittioon, aiemmin kun en juurikaan sita ole. Upea yksikerrostalo Atalaan. Suuri terassi. Tyylitelty kohde Atalaan Tampereelle. Puustellin keittio. Linnatulen takka ja suuri olohuone. Kodinhoitohuoneen. 26. Helmikuu Tunnisteet: design letters, hay, keittio, koti, Muuto, uusi koti Todella upeannakoinen keittio, valoisa ja raikas ¦. Teilla on niin upea keittio!. Upea keittio saarekkeineen Design-Talossa Kaunis keittio oululaisessa Design -Talossa Harmaata ja valkoista, keittio ilman laattalattiaa Gray and white. 1. Tammikuu Minulle oli taloa suunnitellessa - ja on vielakin - tarkeaa, etta keittio on Olenkin odottanut kuvia keittiosta, aivan upea ja kodikas kokonaisuus. Eiranrannan Estellassa neljannessa kerroksessa puiston laidalla uutta vastaava avara, hyvapohjainen laatuasunto jossa kolme parveketta, upea keittio ja. Olohuoneesta on kaynti terassille ja pihamaalle. Ihanassa kodissa on seka terassitilaa etta parveketilaa. Upea keittio on omana tilanaan. Kalusteisiin integroitu. 10. Marraskuu Asunnon ostaessa keittio oli siis taysin alkuperaisessa kunnossa, mutta todella siisti. Halusimme silti tehda siita oman nakoisemme ja laittaa. 5. Syyskuu Taman loft-kodin keittiossa kelpaa kokkailla. Valkoinen vinokatto ja puuparrut tehostavat tilan korkeusvaikutelmaa. Ikkunat tyotason vierella. 10. Elokuu No onpa tosiaan vahan tilaa keittiossa! Erikoista, koska nykypaivana mielestani enemmankin pahostetaan suureen ja toimivaan keittioon.

Upea keittio saarekkeineen Design-Talossa Ideoita kotiin |

Valjat huonetilat, normaalia korkeampi huonekorkeus. Upea keittio, kauniit, tyylikkaat valkeat kiiltavat kaapistojen ovet. paljon tyotasoa. Laadukas koneistus. 1 Makuuhuone, olohuone, keittio, ruokailutila, sauna, wc, lasitettu terassi Huippumateriaalein sisustettu huoneisto, jossa upea keittio ja kylpyhuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.