torstai 30. toukokuuta 2013

Bussi aika

HSL julkaisee joka vuosi myos bussien ja raitiovaunujen reittikartat. Busseista ja raitiovaunuista seka HSL:n palvelupisteista saat yksittaisten linjojen aikatauluja. Helposti verkkokaupan hakutoiminnon avulla. Kertaliput. Kausi- ja sarjaliput. Finnair City Bus. vastaa verkkokaupassamme pysakkia kuuluu vyohykkeeseen. E1 Vanha Vaasa-Ristinummi-Teeriniemi-Hietalahti-Tori-Palosaari. E3 Uusi Gerby - Vastervik - Gerby - Keskusta. 1. 1 TORI - PALOSAARI - ISOLAHTI - UUSI. Turun ja Helsingin suuntaan liikennoivat bussit: Vainion liikenne. Taivassalon auto. Turku-Kustavi (Heponiemi-- Inio)-Turku. Turun seutuliikenteen reittiopas. 3 paivaa sitten Tornion jarjestelykeskuksessa ei ole ehditty rekisteroida turvapaikanhakijoita sita mukaa, kun heita on tullut. Poliisi toivoo, etta tilanne muuttuisi.

Hakutuloksissa nakyvat kartalla nakyvat pysakit. Lista paivittyy automaattisesti kun liikutat karttaa tai muutat sen kokoa. Pysakin aikataulun saat nakyviin. Googlen reittiopas. Google Maps -reittiopas laskee parhaan reitin kahden pisteen valille kayttaen Oulun joukkoliikenteen toimittamia tietoja reiteista ja vuoroista. Kysytyt kysymykset. Esteettomyys. Loytotavarat. Liikennoitsijat. LSL. Palaute. Yhteystiedot. Bussien ilme Loytotavarat. Hukkasitko hanskat bussiin?.

Pikavuoroliikenteen aikataulut - Pohjolan Liikenne

Paraatin mediatila on keskeisella paikalla bussin kyljessa. Kiteytetyn tekstin lisaksi kuva luo mielikuvaa ja tunnelmaa. Kookas mediapaikka mahdollistaa. Hae pysakkia joko sen nimella tai pysakkikoodilla. Voit hakea pysakkia myos osoitteella, jolloin haetaan osoitetta lahella olevia pysakkeja.

Lappeenranta - Aikataulupalvelu

Bussit matkakohteisiin. Liput ja hinnat. Miksi bussilla? Kaupunki ja hallinto. Koulut ja opiskelu. Kulttuuri ja vapaa-aika. Paivahoito ja varhaiskasvatus. PYORAKILPAILUT. 17. Lattomeriajo 19.4.2015 Ulvila Kuntosarja Naiset + M 16 ja 50. M18 Kilpa ja Elite. Turku 25. - 26. 4.. SK-maantie M50-55. Lataa Moovit: Live Kuljetus sovellus kartta aikataulut ja seuraavan bussin aika hsl bussi,juna,metro,metroasema ja kayta sita iPhonessa, iPadissa ja iPod.

Tarjoamme ilmaisen kuljetuksen paakaupunkiseudun IKEA-tavarataloihin joka paiva. Bussilahdot. Aikataulupalvelu. Aikatauluhaku. Karttahaku. Aikataulukot. Mobiiliversio. Hae pysakin aikataulu. Hae bussin aikataulu. Reittihaku. Mista. Mihin. Saunoja. Matkailuvaunualueet. Kokous- ja juhlatilat. Opastukset. Hyva tietaa. Etusivu Vapaa-aika ja kulttuuri Matkailu Bussiaikataulut Tulosta sivu. ExpressBus on valtakunnallinen bussijarjestelma, jossa eri linja-autoyritykset tarjoavat nopean, mukavan ja edullisen matkustusmuodon. Busseilla paaset tihein. Bussi Kavely. Vaihtomarginaali. 0 min, 1 min, 2 min, 3 min, 4 min, 5 min, 10 min, 20 min Syota haluamasi lahtopaikka, maaranpaa seka haluttu aika. Kaynnista. Mihin aikaan OnniBus.comin bussit lahtevat? Ennen lipun ostoa OnniBus. comista loydat lisatietoa tarjonnastamme talta aikatauluvalilehdelta. OnniBus. comin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.