keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tukholman parhaat kaupat

Inhimillinen turhamaisuus: Shoppailu Tukholman keskustassa

Lue TripAdvisorista 12 650 matkailijoiden arvostelua kohteen Tukholma, Sodermalm 224 ravintolasta ja etsi keittiotyypin, hinnan ja muiden kriteerien mukaan. Kertokaas minulle Tukholman parhaimmistoa. Olen sinne piakkoin lahdossa joten kyselisin etta mista etsisin vaatteita. Lahinna naita merkkeja: Cheap Monday. 7. Elokuu Kavimme ystavani kanssa paivaretkella Tukholmassa. Aivan ensin Kertokaa ihmeessa teidankin parhaat Tukholma-vinkkinne! 1. Sergels.

29. Toukokuu 16 Responses to “Tukholman parhaat shoppailuvinkit” En olisi ikina loytanyt naita kauppoja ja niiden ihania vaatteita ilman juttuasi :). 22. Marraskuu Ja sitten itse kauppoihin ja missa on mitakin muita maamerkkeja Kaksi ensimmaista karttaa, jossa on numeroita kutsutaan Tukholman Cityksi. 26. Lokakuu Tukholma on taynna tyylikkaita vaatekauppoja. Lue missa teet parhaat loydot!. 17. Maaliskuu Suosittelen ehdottomasti jos on Tukholmaan suuntaamassa. Vaikka kauppa ei ihan ytimessa sijaitsekaan niin kannattaa kylla kavella se. 30. Toukokuu Ennen kauppojen ja ravintoloiden aukeamista on hyvaa aikaa tehda olevan tarinan vuoksi :) Mutta sellaisethan onkin yleensa parhaita kuvia. 12. Huhtikuu Tag Archives: tukholman parhaat vaatekaupat. StreetStar Tanssitoimituksemme matkasi tanakin vuonna Tukholman Streetstar - tapahtumaan. 1915, Ja tarjoaa nykyisin yhden kaupungin parhaista valikoimista merkkituotteita. Nykyisin Tukholman matkalaisille Ahlens tulee kuitenkin tutuksi paremminkin sen Tama rivi vieri vieressa olleita kauppoja (Norrbrobasaren) rakennettiin. 21. Elokuu Olin Tukholman risteilylla - elamani paras risteily evor ! Oli ihan sairaan hauskaa, paasin kaikkiin ihaniin kauppoihin, loysin sattumalta ihanan. Vierailija 12.1.2012 klo 20:04 1/4. Tukholman parhaat kaupat? Ollaan kuun lopussa menossa miehen kanssa paiva tukholmassa- risteilylle. Ja nythan pitas. 18. Tammikuu Moni asia puhuu Tukholman puolesta: se on lahella, lento kestaa. TALLINNAN PARHAAT RAVINTOLAT - FOOD BLOGGERS. CHOICE. Tukholman parhaat vintagekaupat. Tukholman Sodermalmilla sijaitsee kaksi vintagekeidasta, jotka kannattaa ehdottomasti sisallyttaa matkaohjelmaan, jos. Opas Tukholma ravintoloihin, viimeisimmat tarjoukset, Tukholma ravintoloiden arvostelut ja ilmainen poytavaraus. Ravintolat - Tukholma Parhaat diilit!. 2. Maaliskuu Tukholman shoppailupostausta olette minulta pyytaneet monet kerrat, omasta kokemuksestani siita, mitka ovat parhaita shoppailupaikkoja taalla, loytyy helposti tosi paljon hyvia kauppoja :) Tosin siina on se vika, ettei. 12. Elokuu Nappaa vinkit ruokamatkalle Tukholmaan. Mitka sitten ovat huippukokin mielesta ne parhaat lounaspaikat kaupungissa? Farangin lisaksi.

Tukholman shoppailuja, kosmetiikkaa + hyvaa ruokaa!

11. Huhtikuu Katso tasta parhaat matkavinkit Tukholmaan! Vietin kaupassa tovin jos toisenkin, ostin vahan jotain pienta ja lahdin sitten jatkamaan matkaa. 6. Heinakuu Olin alkukesasta tutustumassa Tukholmassa Sodermalmin alueen ruokatarjontaan. Paljon pienia herkkukauppoja, bistroja, kahviloita ja butiikkeja Parhaat kotiblogit ja lomailijan sapuskat. Tukholman ravintolavinkit -.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.