torstai 30. toukokuuta 2013

Blogi kirppis

Vilkkimaen vanhalla meijerilla jalleen blogikirppis - Aamuset

3. Toukokuu Blogikirppis toimii siis niin, etta alla on kuva, tiedot ja hinta tuotteesta. Mikali haluat ostaa sen, niin laita mulle sahkopostia [email protected] !. Blogikirppis. November 26,. Olen lisannyt myyntiin lisaa tuotteita blogikirppikselleni. Paaset sinne TASTA! deac2dfb022789ff422c36c0c7d971ed. 7. Syyskuu Blogikirppis on nyt auki. Kirppiksella on nyt myynnissa ensimmainen era neuleita, takkeja seka kenkia. Lisailen lisaa tuotteita myyntiin ensi.

Blogikirppis. Paivitetty 31.8.15. Hintoihin lisataan postikulut. En mittaa tuotteita. Yhteytta voi ottaa sahkopostilla. jilla.lappalainen@hotmail.com tai jattamalla. 23. Heinakuu Ablogien toteuttama blogikirppis jarjestetaan taas sunnuntaina 9. elokuuta kello 12–15 Liedossa Vilkkimaen vanhalla meijerilla. Tapahtumassa. 13. Toukokuu Vihdoin blogikirppista! Jotain tulen todennakoisesti myymaan viela kesan aikana, mutta tassa nyt ensimmainen sysays myytavia vaatteita ja. 27. Lokakuu Zaran neuletakki, 100% cashmere. Koko S, mutta valja malli sopii varmasti myos M-kokoiselle. Kaytetty muutaman kerran, mutta neuletakki. 26. Elokuu Tulin vain huikkaamaan, etta tanaan kannattaa klo 14.00 olla kuulolla Tine K fanien, silla kahdelta starttaa blogikirppis ja myyn Tine K:n. 6 Paivaa sitten Lisaksi kirppikselta loytyi sellainen mokille tarvittu kayttoesine kuin pieni mutta toisaalta sellainen olisi taman blogin eetoksen vastaista. 18. Elokuu Blogikirppis. Vihdoin blogikirppista! Jotain tulen mahdollisesti viela myymaan ennen syksyn alkua, mutta tassa nyt ensimmainen sysays. 12. Elokuu Sunnuntaina Liedossa Vilkkimaen vanhalla meijerilla jarjestettiin Ablogien blogikirppis, jossa luonnollisesti oli pakko kayda kun kerran siella. -Jos tuotteessa lukee varattu, se ei tarkoita etta tuote olisi lopullisesti myyty ! - Tuotteet voi ostaa laittamalla minulle sahkopostia. -Laitan tavarat postiin kun olen. 14. Lokakuu Kristen malliset farkut koko 25! Vari tumman harmaa kangas kulutetun tyyppista varitykseltaan. En ole sovituksen lisaksi kayttanyt kuin kerran. Blogikirppis. SIVUN TEKO KESKEN! Valitse itsellesi sopiva yhteydenotto: rosanne.99@windowslive.com 0440999462 facebook: Rosanne Rautiainen.

Jyvaskylalaiset bloggarit jarjestavat nyt toista kertaa blogikirpputoritapahtuman, jossa myyntipoytien takana haarii yli 15 paikallista bloggaria. BLOGIKIRPPIS. Venla Lipo - venla.lipo@hotmail.com. Julia Laapio - lauralaapio @gmail.com. Roosa Turunen - roosa_turunen@hotmail.com. Ella Kanervio. 5. Syyskuu BLOGIKIRPPIS! lauantai 5. syyskuuta. Moikka! Nyt kun POMPin taman kauden ihanuudet alkaa pikkuhiljaa tayttamaan entisestaan.

Talonpuolikas: Blogikirppis a'la Ablogit

14. Syyskuu Syysterveiset ja blogikirppis. Hei te kaikki ihanat, jotka taalla viela olette. Blogitauko on venynyt kuukausia pidemmaksi kuin aluksi uumoilin. 11. Syyskuu Blogikirppis. Ensi viikon sunnuntaina olen taas suuntaamassa Brunolle kirppistelemaan. Olen yrittanyt nyt luopua kaikesta mita en ole aikoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.