keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ip luokat

Tiiviystestaus - VTT Expert Services Oy

2. Huhtikuu Valaisimen tai muun sahkolaitteen IP-luokka (engl. Ingress Protection) kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden. Se maarittaa laitteen suojauksen. IP-luokitus ottaa huomioon paitsi vesisuojauksen myos suojauksen vieraiden esineiden ja polyn sisaanpaasylta. Laitteesta voi loytya esimerkiksi koodi IP21. IP-luokitusjarjestelma on Euroopassa kaytossa oleva jarjestelma Kotelon mekaaninen iskunkesto voidaan maaritella IK-luokkana (luokituksen kolmas.

3. Helmikuu Tassa tietoa IP-luokituksesta, kun mietiti kotisi valaistusta. Tarkeinta tietenkin kylpyhuone ja keittio. Ja onneksi sahkari ei suostu laittamaan. Sahko- ja elektroniikkatuotteiden koteloinnille voidaan asettaa tiiviysvaatimuksia, kuten standardeissa SFS-EN 60529 (IP –luokka), UL tai NEMA 250 johtuen. Koteloiden kotelointitaso ilmoitetaan IP-luokkana, kaksinumeroisena tunnuksena , joka selitetaan alempana talla sivulla. Fibox on testannut kotelonsa IEC 529:n. IP-luokka. Alue 0. Ammeen tai suihkualtaan sisapuoli. Suihkulle ilman allasta on 0-alueen korkeus 10 cm ja kooltaan sama kuin alue 1. Tahan vaaditaan. IP-luokitus (poly). Laboratorioissamme ja polykammioissa testataan valaisimien suojausta kiinteiden kappaleiden sisaanpaasya vastaan eri suojausluokissa. IP-LUOKAT, SISATILAT. Ylla on esimerkki vyohykejaosta kylpyhuoneessa, jossa on amme. Tutustu voimassaoleviin sahkoasennusmaarayksiin ja. IP-luokitus ottaa huomioon paitsi vesisuojauksen myos suojauksen vieraiden esineiden ja polyn sisaanpaasylta. (Sahkoturvallisuuden edistamiskeskus). Sahkotoimisten Sentakia-kuivaimien IP-luokitukset ja asennusalueet kylpyhuoneissa. Sahkotoimiset kuivaimet on varustettu pistorasialiitannalla ja niiden. IP-luokitus, Suojaaamaton, Suojaus 50 mm kappaleita vastaan, Suojaus 12,5 IK-luokat vaihtelevat IK01:sta IK10:neen, suurempi arvo kertoo valaisimen. IP-luokkiin voi tarjota arvokasta ohjeistusapua. IP-merkinta osoittaa sahkolaitteen toiminnalle tarkean koteloinnin suojausluokituksen kiinteiden kappaleiden.

Vaconin X-sarja on lujatekoinen taajuusmuuttajasarja, joka on suunniteltu vaativiin teollisuusymparistoihin. IP66- ja IP55-luokan kotelointi suojaa erittain. Euroopassa kaytetaan sahkokojeiden tiiveyden maarittamiseksi IP- luokitusjarjestelmaa. IP-luokitukset maarittavat sahkokojeen suojauksen ulkoisia. Yleista TCP/IP-protokollista ja syvallinen kuvaus IP-protokollasta. A-luokan verkko-osan muodostaa ensimmainen oktetti (8 bittia), jonka desimaalinen arvo on.

IP-Luokitukset - Ledtek.fi Suomalainen LED-ammattilainen

5. Heinakuu IP on lyhenne sanoista ingress protection, joka kertoo laitteen Standardinmukainen sisavalaisin kuuluu tavallisesti IP-luokkaan 20, eli laite. 20. Syyskuu A-luokka varaa IP-osoiteavaruudesta suurimman osan. Siihen kuuluu osoitteet valilta 1.0.0.0-126.0.0.0 poislukien A-luokka 10.0.0.0, joka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.