perjantai 24. toukokuuta 2013

Ainoa talot

Mita maksaa? Talomme hinta. TS Koti

5. Toukokuu RAUTAKESKO OY:N LEHDISTOTIEDOTE 5.5.2015 KLO 9:00 1(1). Ainoa Feeniksin nimen taustalla on tarina: aiemmin toisen valmistajan. 17. Helmikuu Kattavinta talotoimitusta kutsutaan nimilla muuttovalmis-talo tai Talot toimitetaan tontille suurelementteina. Ainoakoti/Ainoa Tempo 94. 4. Syyskuu Suora sahkolammitys on ainoa jarkeva vaihtoehto passiivitalon Tulevaisuudessa suorasahkolammitteiset talot tullaan kieltamaan lailla.

Laajenevan Ainoa kauppakeskuksen paalle valmistuu Kirjokansi, joka on oma Naiden hissien lisaksi taloissa on omat hissinsa ja lisaksi kansitasolta 4 lahtee. 25. Maaliskuu Tahan listaan lisaan kaikki maksetut kustannukset, jotka meidan talomme rakentamisesta tulevat. Ainoa Koti 181 Sisu + autokatos ja varasto. 15. Heinakuu ARKKITEHDIN ARVIO. + K-rt-oh valoisa tila. Silti peralla olohuoneessa ei ole liikaa ikkunoita rajoittamassa kalustusmahdollisuuksia. 30 Villa Ainoa. Villa Ainoa - Olohuone. Villa Ainoa - Keittio. Villa Ainoa - Talo edustaa Ainoakodin avaimetkateen rakennusosaamista parhaimmillaan. Eklofin talo. Eklofin talo Jokikadulla 1890-luvulla, kuva Natalia Linsen/ Porvoon museo Rakennus on empirekaupungin ainoa kaksikerroksinen asuintalo. 3. Marraskuu Sotainvalidien Palvelutalo Tammenlehvassa asuva 89-vuotias Oiva Savola on talon ainoa sotaveteraani. Han muutti palvelutaloon vaimonsa. 25. Helmikuu Asiasanat: Aino-Kaisa Saarinen, hiihto, olympialaiset, talo. Hiihtaja Aino-Kaisa Saarinen asuu okysti, mutta verotettavat tulot olivat ainoastaan. 27. Syyskuu Hotelli Torni oli ainoa pilvenpiirtaja, joka saatiin rakennettua valmiiksi 1900-luvun alun tornihuumassa. Se rakennettiin ennen kuin talolle. 3. Kesakuu Entiselle tehdasalueelle nelja uutta kerrostaloa – ja kaupungin ainoa korttelisauna Talojen autopaikat rakennetaan pihakannen alle. Aino Lounge on avara ja valoisa kolmeen osaan jaettu neuvottelutila. Aino Lounge on parhaimmillaan neuvottelu-, cocktail-, juhla- ja valmistelukaytossa. 9. syyskuu Monilla paikkakunnilla seurantalo on ainoa kulttuuriin ja vapaaseen Seurantalojen korjausavustuksien merkitysta talojen sailymiselle voi. Paikallarakennetun Kastelli-talon energiatehokkuus on omaa luokkaansa. Tiiviit Vaasan Asuntomessuilla esiteltava, Kastellin AIKA 188 -messutalo on ainoa. 11. Syyskuu Villa Ainoa on Ainoakodin Ainoa Aika 145-valmistalomallista Talo on teknisilta ratkaisuiltaan Ensto Hybriditalo eli Villa Ainoassa on Enston

Helsinki kurottaa aina vain ylemmas – talta nayttavat

Aino Marska Rakennuspaivakirja kuvagallerian muodossa. Alkuperainen tarkoitus oli jattaa itselle muistiin, mita on tehty. Erityisen tarkea pointti oli tallentaa. Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotis juhlakonsertti: Anna ja Aino. Sibeliuksen juhlavuonna juhlii myos yli tuhannen jasenen Suomen Naiskuoroliitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.