maanantai 20. toukokuuta 2013

Oral b sahkohammasharja

Oral-B PRO700 sahkohammasharja edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen 0€. Oral-B Pro 700 CrossAction -sahkohammasharjassa on 3D-teknologilla toimiva puhdistusjarjestelma, joka varahtelee, pyorii ja sykkii poistaen jopa 100. Braun Oral-B Pro 6000 SmartSeries Bluetooth Sahkohammasharja - Valkoinen 100% tehokkaampi kuin tavallinen hammasharja, Bluetooth Oral-B Pro optimoi. Oral-B logo Press the Enter to skip the Sahkohammasharjat. Hampaiden terveyteen liittyvia aiheita Oral-B-tuoterekisterointi. Valitse maa ja rekisteroi tuote. Oral-B Ortho Kit Essentials -harjaspaat puhdistavat hellavaraisesti ja perusteellisesti syvalta hammasvaleista ja siltojen, kruunujen, hammasrautojen ja. Oral-B PRO700 sahkohammasharja. 59,95. Verkkokaupassa. Valitse myymala. Oral-B PRO 700 -mallissa on on paivittainen puhdistus -tuoteominaisuus. 12. Marraskuu Oral-B-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-puhelimille ilmaiseksi sovelluskaupoista. Hammasharja yhdistyy sovellukseen langattomasti ja. ALa suotta osta uutta sahkohammasharjaa! Braun 3731 / 3738 Sahkohammasharjan akku pelastaa tilanteen.

Oral-B Pro 700 CrossAction -sahkohammasharja Kanta

ORAL-B PRO600 CROSSACTION SAHKOHAMMASHARJA. Uusi 3D-tekniikka ja tehokas moottori 8800 varahdysta/min takaavat puhtaat hampaat. Ajastin. Oral-B PC500 Floss Action -sahkohammasharja. 3D-puhdistusteknologia. 20000 sykkivaa ja 7600 edestakaisin pyorivaa liiketta minuutissa. 2 minuutin ajastin.

Led-valoputket « Valoa

LED putki T8 10W 600mm lisatiedot. Vari: 4000-4500k valovoima: Juovitettu: 850lm. Huurrettu: 785lm. Ei kay valaisimiin missa on elektroninen liitantalaite. SubstiTUBE EM Led-valoputket kuristimille SubstiTUBE HF Led-valoputket elektronisilla liitantalaitteille. LED putket toimivat 24 V tasajannitteella. Kaikissa LED putkissa on mattapinta ( frosted), jolloin valo on tasainen eika yksittaiset LED pisteet nay. T5 LED putken.

Valikoimastamme loytyy kahden tyyppisia LED-putkia, Standard ja Combi. Standard putki voidaan vaihtaa vanhaan loistevalaisimeen jossa on sytytin, eli niin. Led-valoputki on tuote, jolla voidaan helposti korvata perinteiset loisteputket ja siirtya energiaa saastavaan led-aikaan. VALOA led-valoputki tuotteet sopivat. Led-valoputket ovat perinteisten T8-loistelamppujen energiatehokas korvaaja. OSRAM SubstiTUBE® Basic led-valoputkilla voi korvata helposti ja. LED-valoputki on uudenaikainen valonlahde, jota kaytetaan paaasiassa G13- kantaisissa loisteputkivalaisimissa korvaamaan T8-loisteputket. LED-valoputken. Nykyisin Led-putket ovat valoteholtaan riittavat korvaamaan T8 loisteputket. ES Led-putkissa on viimeisin ”led chip”, mika tuottaa valoa 140Lm/W. Putkilla on. LED-putket. LEDputket vanhojen loisteputkien tilalle. Kayttokohteita: teollisuus, myymalat, varastot, ym. Superkirkas LG:n led. Lammin- tai paivavalkea vari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.