maanantai 13. toukokuuta 2013

Lautalattian maalaus

Lattian maalaus - Hurmaavan valkeaa Lily.fi

Kaikki puu lattiat voidaan maalata mutta erityisesti maalaus soveltuu Lattian kasittely kalkilla on keino jolla lattiasta pyritaan saamaan ”vanhan” oloinen. 25. Elokuu Ennen maalausta imuroin ja moppasin lattian, annoin kuivua ja sitten vain maalaamaan. Ohensin maalia vahan balsamitarpatilla, jotta sen. Emme ole varmaankaan ainoita vanhan talon omistajia, joiden lattialautojen valeissa on isot raot. Entisen keittiotuvan raot vaihtelevat parista millista lahes.

15. Maaliskuu Hio lattian pinta rikki kevyesti vaikka Sini-moppiin laitetulla hiomapaperilla. Meilla pitaisi kans maalata lattia ja sina meet oikein ohjeet. 12. Tammikuu Uusi vuosi lahtee kayntiin nyt uudella energialla, ja paatinkin alkajaisiksi tuoda esille yhden isoimmista koti-projekteista, lattian maalauksen.

5. Lokakuu Paahanpinttymani kotimme tunkkaisen ja kuluneen koivuparketin maalaamisesta valkoiseksi toteutui siina samalla kun pesanrakennusvietti otti. 28. Marraskuu Koska uuteen osaan taloa tuli uudet lautalattiat, ei vanhojakaan oikein ettei Betoluxilla maalattu lattia luultavasti kuluisi kauniisti patinoituen. Hei, olemme maalaamassa vanhan (1800-luvulta) hirsitalon tuvan lankkulattian lahiaikoina. Olemme paatymassa Betoluxiin, mutta haluaisimme lattiapinnasta. 16. Joulukuu Vai sanoisinko etta pinnoitimme tyohuoneen lattian. Lautalattioiden maalaus on tosi tosi kirjoitettu aihe blogeissa ja keskustelupalstoilla. 29. Heinakuu Meilla on maalattu lattioita Betoluxilla, Uulan lattiamaalilla ja Permolla Meilla on kohta edessa ylakerran lattian maalaus lakkaoljymaalilla ja. Lattian maalaus on edelleen toimiva ja hyva ratkaisu, johon loytyy myos vaihtoehtoja nykyaikaisten kiiltavien, kovien ja kylmien maalien tilalle, varsinkin jos itse. 13. Helmikuu Pyydetaan tarjousta vanhan lautalattian hionnasta, mahdollisesta rakojen paikkauksesta ja lattian maalauksesta valkoiseksi. Lattiapinta-alaa. Lattiaan tarvitaan hionta ja sen jalkeen maalaus vaaleanharmaalla maalilla. Pinta-ala asunnossa kokonaisuudessaan 57,8 neliota, josta lautalattiaa noin 50. 15. marraskuu Toisaalta pellavaoljymaalilla maalattu lattia on yleensa jollakin tavoin erittain kauniin Betoluxilla (liuotinohenteinen) maalatun lautalattian. Lattiamaali ja lattian maalaus. Uula-Puulattiamaali on lampiman kodikkaan tunnelman luova lattiamaali. Silla saat helposti kauniin tasaisen pinnan myos. 3. Helmikuu Aitoa puuta voi korjata, hioa, lakata, maalata miten vain ei tule yleensa halvemmaksi kuin puulattian pintakorjaus, ja lattian arvo alenee. Vanhan lautalattian kunnostus. Lautalattian kunnostamisen vaiheita: Lattian maalaus (6/2015). Lattian kunnostus jatkuu (5/2015). Oikea paatos (11/2014).

Porin kaupunki - Puulattian kasittelysta

Lattian maalaus saa kuluneenkin puulattian nayttamaan uudelta. Katso vinkit lattian maalaukseen. 16. Toukokuu Asumme rintamamiestalossa, johon olemme remontoimassa lautalattian. Haluaisimme maalata lattian harmaaksi, mutta harmaan savy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.