maanantai 20. toukokuuta 2013

Kuvasta taulu

Canvastaulu.com - taulu omasta kuvasta

8. Maaliskuu Oletko teettanyt omasta valokuvastasi canvas-taulun? Oletko tyytyvainen lopputulokseen? Mita valmistajaa kaytit? Kuinka paljon taulun kuva. Canvastaulu helposti omasta kuvasta alkaen 29€. Teeta nyt laadukas kotimainen canvas -sisustustaulu. Ilmainen Toimitus. Myos osamaksulla. Tilaa heti!. Canvas-tauluja on mahdollista tilata kahdella eri kehystysvaihtoehdolla. Joko niin etta, taulun reunat jatetaan valkoisiksi tai siten etta, tulostettu kuva jatkuu.

8. Huhtikuu Saat meilta huippulaatuiset taulut myos kotiin, toimistoon ja messuille Metallic art taulussa kuva siirretaan suoraan harjatun alumiinin pintaan. Canvastaulut omasta kuvasta. Laitamme tauluun myos ripustuslangan, jolloin tuloksena on taysin ripustusvalmis taulu. Kangastaulut muistuttavat kankaalle. Korkeakiiltoinen taulu paksulle akryylille. Taulussa on takana j-lista jolla se jaa n. 15mm irti seinasta. - Taidetuloste. Voimme tehda kuvat myos taidetulosteena. Lisaa omat tekstit ja kuvat. 286 x 439 mm (286 x 439 mm) – 1 kpl alkaen 7,49 € ( sis. ALV:n). 426 x 601 mm (42,6 x 60,1 cm) – 1 kpl alkaen 18,49 € (sis. ALV:n). Taalta loydat 31 inspiroivaa sisustuskuvaa ja ideaa joka kotiin ja joka tilaan. Katso hakusanat: taulu. StyleRoom on kohtaamispaikka kaikille sisustamisesta. Puutaulu omasta kuvasta. Taidokkaasti valmistettu taulu on upea sisustuksen yksityiskohta. Puutaulu antaa kodin sisustukselle lampoa ja persoonallisuutta. Omasta kuvasta toteutettu taulu on persoonallinen sisustuselementti. Katso mista saat sisustustaulut omalla kuvalla helposti ja nopeasti!. Canvas-taulut ja julisteet. Ikuista rakkain kuvasi julisteeksi tai Canvas-tauluksi seinalle. Nayttava ja laadukas Canvas-taulu tekee kuvastasi uniikin taideteoksen. Omasta kuvasta tehty taulu on upea sisustuselementti. Upeat Kromipigmentti tulosteet saat teetettya meilla! Kuvan sailyvyys n 100 vuotta, kestaa UV-sateilyn ja. Taulut ja kuvat Clas Ohlson. Koti. Sisustus ja koristeet. Taulut ja kuvat. prod desktop FI FI category Canvas-taulu kaupungit 0.0. (0 arvostelua). Rajaamme ja muokkaamme kuvasi jos taulusi tunnelma sita vaatii vaikkapa nelion muotoiseksi. Teemme sisustustauluja digitiedostoista tai valokuvista. Nayttavat Canvas-taulut painetaan laadukkaalle taidekankaalle, joka pingotetaan tukeviin kiilapuilla varustettuihin kehyksiin, joiden syvyys on 20 mm. 6. Helmikuu Kehysta, teeta ja sommittele vanhoista valokuvista taidetta seinalle. Katso Kotivinkin ideat ja tee itse!. Teeta ja tilaa kuvastasi huippulaadukas canvas-taulu, galleria-kuva, alumiinitaulu tai juliste helposti!.

Canvas-taulut ja julisteet Ikuista Kuvasi

Elavat taulut eli maailma kuvina. Elava taulu on tulkinta jostain toisesta taideteoksesta, alastonmallien signeerausta tai mielen teatteria. Pohjimmiltaan se kertoo. Valitse kuva josta taulu tulostetaan, yli miljoonasta vaihtoehdosta yhteistyokumppanimme sivuilta. Tarratehdas noutaa korkealaatuisen kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.