perjantai 10. toukokuuta 2013

Kahviastiasto arabia

Arabia - Antiikkiliike Wanha Elias

Hanki astiat edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. Tutustu ilmoituksiin ja loyda vaikkapa Arabian astiastoja tai kahvikalustoja tai Kupittaan Saven. Kattaus on puoli ruokaa, ja laadukkaat astiat luovat ruokapoydan tunnelman. Arabian ja Iittalan astiastot ovat kuuluneet suomalaiseen kotiin vuosikymmenien. 7. Syyskuu Arabian Muisto kahviastiasto 70-luvulta.10kpl kahvikuppeja10kpl tasseja10kpl kakkulautasia1kpl tarjoilulautanen2kpl kermakko2kpl.

12-Osaiseen Arabia Paratiisi -kahviastiastoon kuuluu kuusi kahvikuppia ja kuusi aluslautasta. Hurmaava, Birger Kaipiaisen suunnittelema Paratiisi on yksi. ARABIA ASTIAT. Arabia, Anemone, retro, design Ulla Procope, kasinmaalattu, kannu, kupit + tassit 6 kpl, tarjoiluvati. Myyntihinta: Yhteensa 130,00 €. Tuote no. Arabia Arctica -kahvikupit ja -aluslautaset ovat konepesun kestavaa vitroposliinia. 12 osaa. Paljon muita Arctica-astioita. Klikkaa ostoksille!. Arabia Arctica -tee-/kahvikupit seka -aluslautaset ovat konepesun kestavaa vitroposliinia. Design: Inkeri Leivo. Lue lisaa ja tilaa!. Juhlaruusu kahviastiasto, Arabia. Juhlaruusu Arabia Raija Uosikkinen, settiin kuuluu iso tarjoilulautanen sokerikko ja kermakkio, ja kuusi leivoslautasta, kuusi. 31. Elokuu Myydaan lahes kayttamaton ja ehja astiasto 10 kpl kuppeja lautasineen ja sokerikko seka kermakko. Ns. Kakkulautasia on enaa 4kpl. Naita on. Tuotteet. Astiat. Koriste-esineet Arabia, China tea, malli/model Domino 144 € Arabia, Valencia, malli/model ND 1 150 €. Arabia Kaj Frank , Kilta sarjan tarjoiluvati 31 x 21 cm ( 2 ). Hinta: 32,20 € Arabia kahviastiasto 6 henk. , 1932-1949 leimalla posliinia. Hinta: 400,00 €. Arabia Muumi Talviuni kulho 15 cm. 18,00. Verkkokaupassa Arabia KoKo lautanen 23 cm, valkoinen. 12,50 Arabia Muumit Roolileikki lasten astiat. 42,95. Kaunista ja laadukasta, suomalaista muotoilua. Kestavia kayttoastioita seka jo tuotannosta poistuneita Arabian astioita ja kerailyesineita. Arctican tarkkaan harkittuihin, eleettomiin muotoihin ja puhtaaseen valkoisuuteen ei kyllasty. Funktionaalisuus seka monikayttoisyys ovat Arcticalle avainsanoja.

24. Heinakuu KAHVIASTIASTO. 22 osaa, posliinia, Myrna, Arabia 1937-49. 9 kahvikuppia aluslautasineen, 9 pullalautasta, kahvikannu, sokerikko. Arabian KoKo-astiasarjan uudenlaiset mittasuhteet ja yhteensointuvat varit tekevat yhdistelyn luontevaksi. Tilaa omasi Finnish Design Shopista. Arabia Koko lautanen 27 cm, Niitty. 16,95. Verkkokaupassa. Valitse myymala. Muodoiltaan modernit ja vareiltaan houkuttelevat Arabian KoKo-astiat tarjoavat.

Arabia Antiikin vuoksi

Hinnotteluapua. Arabian Myrna kahviastiasto. Viestiketju Google-kuvahaun tulos kohteessa http://www.wanhatarabia-astiat.fi/images/P2156251.JPG. #2. 24. Syyskuu Loyda Arabia Lumi, kahviastiasto 12 osaa parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.