torstai 16. toukokuuta 2013

Kaakeleiden maalaus

Vihaatko kaakeliesi varia? Nain maalaat ne Kodin Kuvalehti

Kaakelin maalaus on helppo tapa tehda kylpyhuoneeseen tai keittioon uutta ilmetta. Verrattuna vanhojen kaakeleiden poistoon ja uusien kaakeleiden. Tarvitsisin apua kylpyhuoneen kiiltavapintaisien seina kaakelien maalaukseen. Olen loytanyt seuraavanlaisia vaihtoehtoja:-valmis kaakelimaali.-2komponent. Kaakeleiden maalaaminen on helppoa ja vaivatonta verrattuna vanhojen kaakeleiden poistamiseen ja uusien asentamiseen. Lisaksi maalamalla saastat.

31.5.2006 9:41:20, Otsikko: Kaakeleiden/laattojen tasoitus ja maalaus. Reetu. Yritin kayda edelliset aiheet lapi, mutta en loytanyt selkeaa vastausta ongelmaani. Kaakelien maalaus on nopea ja helppo tapa muuttaa koko keittion ilme. Katso tyovaiheet seka kuvat ennen ja jalkeen!.

25. Lokakuu Onkos kenellakkaan kokemusta kylpparin kaakeleiden maalauksesta. Kyseessa ihan valiaikais ratkaisu. Lahinna kiinnostaa silkkareiden. Edullinen kylpyhuoneremontti pinnoitaen. Kylpyhuoneen, takan ja kaikkien laattojen seka kaakeleiden maalaus ja pinnoitus Decotile-pinoitteella. Pyyda arvio!. 4. Maaliskuu Maalattu kaakeli on erittain arka teraville esineille ja jopa maalarinteipille seka silikonille. Erityisen pahasti irronnut maalipinta paistaa silloin. 18. Marraskuu 2005 Muistaako kukaan missa oli ohjeet kaakelien maalaamisesta 2-3 vuoden sisalla putkiremontti tulee ja en haluaisi vaihtaa kaakeleita ennen. 13. Joulukuu Tuo kaakelointi vaan pistaa sen verran pahasti silmaan, etta jotain oli pakko Itse asiassa minulla on maalaukseen yksi aika vinha idea :). 4. Lokakuu Ehkapa koko remontin kiinnostavin vaihe on mielestani nyt vuorossa oleva kaakeleiden maalaus :). Kaakelimaalia ei ollut myynnissa kun. Meilta saat laadukkaat kaakelimaalit ja hyvat neuvot remontointiin ja sisustamiseen! Tervetuloa myymalaamme!. Maalaus, kaakelointi ym. Pienet remontit ja suuremmat saneeraustyot sisalla ja ulkona, myos kiinteistohuoltotyot. Gronviksvagen 25, 25830 Vastanfjard. Puhelin:. 15. helmikuu Kaakelimaali on helppo tapa uusia kaakelit uuteen uskoon. Mitaan hurjan halpaa maali ei ole, mutta yhdella purkillisella maalaa noin 8 nelion.. Kiinteiden kalusteiden maalaus (keittionkaapistojen ovet, valiovet, hyllyt…) Kaakeleiden maalaus (valitilojen kaakelit, kylpyhuoneiden kaakelit…) - Seinien. V33-kaakelimaalilla onnistuu niin seinien kuin lattioiden maalaus. Kylpyhuoneen lisaksi niilla onnistuu myos vaikkapa keittion kaakeleiden maalaaminen.

Sisustajan sielu: Kaakeleiden maalausta

3. Elokuu Kaakelit olivat muuten hyvassa kunnossa, mutta harmaat, pinttyneet saumat Nyt harkinnassa on myos keitton kaakeleiden maalaus Poista. 18. Kesakuu Ronsealin kaakelimaali tuli ensimmaisena vastaan kaakeleiden maalausta kuukletellessani, ja vain sita oli rautakaupassakin kaupan. Yhden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.