perjantai 17. toukokuuta 2013

Cd kotelot

Vivanco CD Slim-kotelo 10 kpl - Hong Kong tavaratalot

Tuoteryhma: Kotelot CD ja DVD. Media ja muistit. CD-R/RW. DVD-R/RW. Kotelot CD ja DVD. MiniDV. muistikortit ja muistitikut. Navigointi. Pelaaminen. Tallennusmediat ja -laitteet / Kotelot (CD, DVD, BD). Kotelot - Bluray. Kotelot - CD. Kotelot - DVD. Kotelot - C-kasetti. Kotelot - Taskut ja kuoret. Kotelot- VHS. CD-kotelot ja sailytystelineet autoihin. CD-SAILYTYSTASKU M+ AURINKOLIPPAAN - 8086521 CD-kotelo sailytystasku aurinkolippaan. 4,52 EUR Tuotekoodi:.

Nettikauppa josta loydat tallennusmediat kuten CD- ja DVD-aihiot (CD-R, DVD-R , kiintolevyt, muistikortit, USB-tikut seka CD ja DVD-kotelot, DVD-asemat. Vivanco CD Slim-kotelo 10 kpl. Tuotenumero: 4008928316957. Musta/ lapinakyva CD-kotelo (jewel case) Suojaa levya vahingolta Yhdelle CD-levylle.

, kiintolevyt, muistikortit, USB-tikut seka CD ja DVD-kotelot, DVD-asemat.Imation CD-RW 10pack 700mb CD / DVD kovakotelo paikka 12 levylle + Dvd / cd koteloita 7 kpl Verbatim Datalife Plus 48X 700mt SuperAzo CD-R levy. Olin hetki sitten tilaamassa Nierlelta parisataa CD/DVD-levya koteloineen ja kansipahveineen, mutta Mista foorumilaiset tilaatte DVD-levyt ja 14mm kotelot?.

Sahkoisten tallenteiden kartonkikoteloita valmistamme seka arkistointi- etta jakelutarkoituksiin. Pyyda tarjous haluamallasi koolla, painos- ja. Keskipilari pitaa levyt paikallaan ja sisaanrakennettu reunus pitaa levyt erillaan ja estaa niita naarmuttamasta toisiaan. CD-koteloita on saatavilla kolmea eri. Tilaa tai pyyda teknista tietoa aiheesta CD/DVD-etiketit ja kotelot Elfa Distrelecilta , joka kuuluu suurimpiin Pohjois-Euroopan elektroniikan luettelojakelijoihin. 30. Maaliskuu Mista siis nyt kannattaisi tilata tyhjia Verbatimin DVD+R-levyja ja dvd- seka cd- koteloita? Enka tarkoita 25kpl DVD+R=50€ tarjouksia vaan. pakkaus- ja kutistemuovit. muovivanteet. muoviset pakkausalustat ja –kotelot jotkut tarrat. aanilevyt, cd/dvd-levyjen kotelot. muovikortit, esim. luottokortit.

29. Toukokuu A4 paperista kateva cd-kotelo. Kylla se Mikejk on paljon hienompaa omistaa hyllyn taydelta cd ja vinyylilevyja, ku jotai typeria muistitikkuja. Olemme ainoa teollinen CD-levyjen valmistaja Skandinaviassa ja kotimainen ja valmistus tarpeisiisi. graafiset tyot, kotelot ja painotuotteet kokonaisvaltaisesti. 13. Helmikuu Mista saisi ostettua naita tyhjia DVD-koteloita?nyt en tarkoita mitaan niin. miksi dvd:t pitaisi laittaa DVD-koteloihin ? miksei cd-kotelot kelpaa.

Uutuudet - BTJ Finland Oy / BTJ Pro

CD/DVD/BLURAY- Kotelot. Jarjesta tuotteet. Nimen mukaan. Paivayksen mukaan. Hinnan mukaan Hama CD/DVD kotelo 28 levylle5.00 €. Lisatiedot. CD-Kotelo 6 Levylle Aurinkolippaan. Tilausnumero 8086521. Materiaali Polyesterikangas. Koko 305x155x10mm. Vari musta. Kuminauhakiinnitys. Verkkotasku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.