perjantai 15. helmikuuta 2013

Bluray soitin

Vertaile Blu-ray-soitin-tuotteitamme Philips

Loyda Smart Blu-ray Disc™ -3D-soitin Sonylta tutustu kaikkiin Blu-ray Disc™ - soittimet ominaisuuksiin. Denon DBT-1713UD, Blu-ray-soitin. Normaali hinta: 529,90 €. Tarjoustuotteet 449,00 OPPO BDP-105, blu-ray-soitin, musta vaihto. Normaali hinta: 1 499,00 €. LG 3D Blu-ray-soitin tallentavalla kiintolevylla, 250GB, HR550C. Tuotekoodi: HR550C LISAA KORIIN. Samsung BD-F5100 Blu-Ray-soitin, DLNA, musta.

BDT570-Blu-ray-soittimessa on tinkimattoman hyva seka kuvan etta aanen laatu. Sen 4K Direct Chroma -skaalaustoiminto tuottaa hienoa 4K-kuvaa. Yhdessa. Tutustu Philips blu-ray-soitin -tuotteisiin. Katso, miten nama blu-ray-soitin vastaavat tarpeitasi. Vertaile, lue arvosteluja ja tilaa tuotteita verkosta. Jos standardivideosignaalin katselu ei taysin tyydyta vaatimuksia, voi Sonyn uusi Blu-ray-soitin BDP-S6500 tuoda kuvaan aivan uusia ulottuvuuksia. DVD ja Blu-ray -soittimet, Monipuolinen Blu-ray -soitin, jossa 3D-tuki ja USB- portti etupuolella. Lisaa tietoa elokuviin BD Live -toiminnon avulla.DVD ja Blu-ray. DVD/Bluray-soittimet Kodin1. Nauti Blu-Ray – soittimen tuomasta uskomattoman teravasta kuvasta. YAMAHA, Yamaha BD-A1040BL Blu-ray soitin 439,99. Yamaha Blu-ray soittimet. Yamaha BD-S477 Blu-Ray soitin WiFi Miracast USB DVD CD. Yamaha BD-S477 uutuus Blu-ray soitin o 195,00€. LG:n tallentava 3D Blu-ray -soitin kahdella. HD-virittimella ja kiintolevylla parhaan mahdollisen kuvanlaadun tallentamiseen. Ota mukava asento ja nauti. LG Blu-ray-soitin tuo teravapiirroon olohuoneeseesi. Tutustu kaikkiin eri malleihimme!. Blu-ray Soitin on patentoitu ja yksinkertainen kaytta mediatoisto-ohjelma, joka tarjoaa toistotoiminnot Blu-ray-levyille, DVD:lle ja mediatiedostoille korkealla. SAMSUNG Nyt voit nauttia tietokoneen tai mobiililaitteiden elokuvista, musiikista ja valokuvista suoraan Samsungin Blu-ray-soittimella. DENON DBT 1713UD BLU-RAY SOITIN. Universaali Blu-ray/verkkotoistin! Avainominaisuudet. Universaali Blu-ray levy/verkkotoistin joka toimii myos SACD tai. Blu-ray-soitin Blu-ray on optinen levy, joka on ulkoisesti DVD-levyn kaltainen. Blu-ray-levyn kapasiteetti on 66 prosenttia suurempi kuin HD DVD:n per. Hobby Hallin verkkokaupan valikoimasta huippuluokan DVD- ja Blu-ray-soittimia. Kotiinkuljetukset suoraan verkkokaupastamme!. Tama on todellinen helmi! 3D BluRay-soitin seka 500Gb kiintolevylla varustettu digiboksi kaapeli- ja antennitalouden HD-virittimilla.

Blu-ray soittimet - LG.com

Soittimen avulla voit nauttia korkeatasoisista elokuvaelamyksista. Parannat myos roimasti kotiteatterisi tasoa kertaheitolla. Monet Blu-ray soittimet tukevat lisaksi. Monipuolinen Blu-ray 3D soitin, jossa on mm. sisaanrakennettu WiFi ja Miracast toiminto. Varit: musta ja hopea. 329,00 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.