keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pienen wc sisustus

Pienen kylpyhuoneen sisustus ja tilatehokkuus on

10. Tammikuu Oliskohan ollut uusimmassa Kotivinkissa tai jossain muussa suomalaisessa sisustuslehdessa ideoita juuri pienen WC:n sisustamiseen. 29. Toukokuu Pienikin wc voi nayttaa tyylikkaalta ja viimeistellylta. Mustavalkoinen on aina eleganttia, mutta tarjolla on myos muita vaihtoehtoja. Rohkea. 27. Huhtikuu Alakerran wc on kapea ja pienikokoinen. Tassa onkin haastetta kalustukselle. Haluaisin pieneen vessaan tilan tuntua seka kalusteet.

15. Marraskuu WC on melko pieni, joten paadyttiin valkoisiin, kiiltaviin vetimettomiin oviin. Iso allas oli asiakkaiden toiveena, ja nain ollen tilaan laitettiin myos. 29. Kesakuu 2005 Teksti: Kati Tarpila. Kuvat: Finlayson, Domus, Villa, Kylpykamari. Polaria. Pienen kylpyhuoneen piristysruiskeet. Pienen kylpyhuoneen sisustus. Tommi, jonka remontteja olemme Suomelassa seuranneet vuodesta 2003, paatti pienen remonttitauon jalkeen uudistaa ylakerran wc:n. Tapetit irti puukolla. 29. Heinakuu Suurin osa messujen kylppareista, wc:sta ja saunoista oli hyvin neutraaleja, niin Pienella muuntelulla, on siis mahdollista saada helposti ja nopeasti. valkoisen tai mustavalkoisen sisustuksen suomalaisissa kodeissa?. 20. Toukokuu Pienenkin vessan saa toimivaksi, kun suunnittelee tilaratkaisut huolella. Katso miten pienen vessan remontti tehtiin!. 8. Tammikuu Meilla on pieni WC, jossa ei ole lattiakaivoa. Seinissa on huonokuntoiset lasikuitutapetit ja lattiassa karmea muovimatto. Puoliso haluaisi. 26. Huhtikuu Rintamamiestaloissahan on yleensa hyvin pienet wc-tilat, jos niita ei viela tassakin yhteydessa, sisustus ei tamankaan huoneen kohdalla ole. 2. Marraskuu WC:hen on tulossa varilaiskaksi Pappelinan kirkkaankeltainen tai oranssi yhden pallon matto, ja lisaksi yksivariset pikkupyyhkeet. Tykkaan. Evasteet ovat pienia tiedostoja tai tietoja, jotka internetsivu siirtaa tietokoneesi kovalevylle ja joskus tallentavat tietoja sinusta. WC:t, urinaalit ja pesuistuimet. Katso kuvia erilaisista WC-tiloista ja WC:n sisustuksesta. Loydat kuvista tietoja WC:n kuvassa on tuotetietoja Sisustus - kylpyhuone - pieni allas. kuvassa on. kuvassa on tuotetietoja Laattapiste, laatta, sisustusideat, sisustusidea. kuvassa on kuvassa on tuotetietoja artic store, kaihdin, auringonsuoja, sisustusideat. 1. Tammikuu Pienen WC:n sisustus. Asutko 60-luvun asunnossa, jonka kylpyhuone ei ole sisustuslehtien sivuilta? Silloin tiedat miten haastavaa ko.huoneen. 26. Kesakuu Oon taysin kyllastynyt meidan asunnon kopperovessaan! Edellinen asukas laittanut vessaan kaapiston, joka vie niin paljon tilaa, etta hyva kun. Pienen wc:n kivoja sisustusvinkkeja ottaisin ilomielin vastaan! … sisustus. Moikka! Pieneen tilaan kannattaa valita mahdollisimman vaaleita vareja avartamaan.

Oma koti remontti: mini-WC - Lilou's Crush Lily.fi

9. Tammikuu Tassa nyt naita mun lupailemia kuvia uudistetusta wc:sta. Ulkonako Kunhan sen ja muut sisustusjutut saa valmiiksi, tasta tulee oikein kiva!. 12. Helmikuu Tama oli pienen budjetin remontti. Laatat on loydetty rautakaupan poistolavalta parilla kympilla. Allas, peili ja valaisimet on Ikeasta. Oli muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.