keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Maukas keitto

Keitot KUNTO PLUS

Maukas Kasviskeitto Rakettispagetilla. Lisaa keittoon kuitupitoista pastaa, esim. Keltainen Raketti Spagettia, jossa on kuitua 6 g/100g (=runsaskuituinen) ja nain. 3. Kesakuu Laihduttajalle erittain maukas ja maistuva keitto! Keitto on kevytta ja tayttavaa, itse teen tata monesti aamulla ja syon pitkin paivaa, lisaksi. 25. Maaliskuu Fasaanista mielettoman maukas keitto. Kun fasaanin rintalihat on kaytetty, lopusta tipusta saa maukkaan keiton. Koivissa, siivissa ja rangassa.

Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja valkosipulit oljyssa kattilassa. Kaada paseerattu tomaatti ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisaa jaiset. 19. Marraskuu Keitot ovat tayttavia, maukkaita ja keveita myos kukkaron kannalta. Aivan kuin kansansadussa naulakeitosta, ravitseva keittoateria syntyy.

2. Tammikuu Maukas soppa on mainio arkiruoka. Ruoka 2.1.2015 10:41 arjen pelastaja. Tassa viisi erinomaista keittoa HS:n Ruoka-sivujen arkistosta. Madekeitto maustetaan kokonaisilla fenkolinsiemenilla. Kermalisays ja tilli viimeistelevat maun. Maukas lohikeitto on arkiruokien aatelia. Talla ohjeella perinteinen lohikeitto maistuu juuri sille kuin kuuluukin!. 8. Toukokuu Makeista ja mehukkaista naattiporkkanoista valmistuu maukas keitto. Kevaan ensimmaiset naattiporkkanat ovat ilmestyneet kauppoihin. Maukas kalakeitto. 25.10.2006 1 4 0 kala, kalakeitto, Leikkaa halutessasi keiton pinnalle tuoretta persiljaa. Tarjoile keitto ruis- tai taysjyvaleivan kanssa. 22. Elokuu Trendikas ja maukas vietnamilainen pho-keitto syntyy nopeasti karvalakkiversiona, tai voit kayttaa koko paivan pro-versioon, jossa lihaliemi. 17. Helmikuu Keitosta tosiaan tuli niin hyvaa, etta enkohan uskalla jatkossakin uusia ohjeita. Ihan huippuresepti: sopivan maukas, mutta ei kuitenkaan liian. Tulossa vieraita illalla ja haluun teha keiton, mutta millaisen? t. avuton a. Tahan kalakeittoon voit kayttaa niita kaloja, joita sinulla on kaytossasi. Pienista kaloista ja isojen ruodoista keitetaan maukas liemi keiton pohjaksi. Hauki on. 1. Marraskuu Aidin maukas lihakeitto. noin 1,5 kg luullista naudanlihaa. Lihan keitinliemi: noin 1,5 l vetta suolaa reilu ruokalusikallinen kokonaisia. 18. Helmikuu Pehmean taytelainen ja mausteisen maukas keitto lukeutuu parhaisiin asioihin maailmassa. Talvipaivana, reippaan ulkoilun jalkeen se. 29. Toukokuu MAUKAS TOM YAM -KEITTO. - Kun on kipea tekee mieli kanakeittoa. Lohturuokaa, mutta minulle sen pitaa olla sellaista, joka lohduttaa ja.

Keitto - Reseptitaivas

Maukas kookos-kalakeitto sopii myos painoaan tarkkailevalle. Katja Nordlund. 10 :35 13.2.2013. Sami Repo. Pakasteseiti ui maukkaaseen ja tayttavaan. Maukas kanakeitto. 200 g 1 tl 1 1 tl 1? l 2 2 2 100 g 1 ps 2-3 dl 2 tl ? tl 1 tl 1 tl. Broilerin rintafiletta. Currya oljya. Sipuli Valkosipulirouhetta Vetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.