perjantai 22. helmikuuta 2013

Riikan nahtavyydet

Riika –

27. Toukokuu Helsingista suoria lentoja Riikaan tekevat Finnair ja AirBaltic,. museossa on autenttinen. Pieni Matkaopas – Lisatietoa Riikan nahtavyyksista. 2. Elokuu Riikan lentokentalta on noin kahdeksan kilometrin matka keskustaan, Nahtavyydet. Riika. Katusoittajia Latvian paakaupunki on yksi Itameren. Kiitos niille, jotka ovat antaneet nahtavyys-vinkkeja! Kirjoitin ne kaikki ylos ja aion lahtea katsastamaan niita!! Toivottavasti tulee hyvat kelit eika sada! Riika.

4. Tammikuu Esittelyssa Riian upeimmat nahtavyydet ja mielenkiintoisimmat myos yksi Riian tunnetuimmista maamerkeista, Vapauden muistomerkki. [Muokkaa muokkaa tekstia]. Panoramanakyma Riikaan. Etualalta rautatiesillan oikealta puolelta on.

Riian parhaat nahtavyydet. Monelle riittaa pelkka kavely tunnelmallisessa vanhassakaupungissa ja istuskelu kahvilassa. Ei ole pakko kayda ainoassakaan. 17. Toukokuu Lensimme Tallinnan Lennart Meri Lentokentalta Riikaan AirBalticin siivin ja. Mielenkiintoisimmat nahtavyydet Vanhassa Riiassa ovat Riian. RIIKA. Riian kaupungilla on monta lempinimea kuten pikku-Pariisi, pohjoisen Pariisi ja Baltian Praha. Kaunis Riian kaupunki onkin lempinimiensa arvoinen. Kaikki kohteen Riga, Latvia, Latvia nahtavyydet yhteen kerattyna. Turistinahtavyyksien arvostelut kohteelle Riga, Latvia, Latvia. Mietitaan mieheni kanssa talvilomalle hyvaa kaupunki kohdetta ja Riika ois jos ei kauppakeskuksissa luuhaaminen kiinosta, silla nahtavyydet on akkia nahty. Vanhakaupunki on nahtavyys sinansa. Vanhat kirkot ja katedraalit ja Riian linna luovat puitteet onnistuneelle kaupunkilomalle. Kaupunkia halkoo Daugava- eli. Riian nahtavyydet. Riian keskustassa on monia turistikohteita, joissa kannattaa matkallaan vierailla. Miehitysmuseo on mielenkiintoinen kayntikohde, joka. Parnun retket ja nahtavyydet. Parnussa on paljon tekemista ja nahtavaa. Voit myos lahtea retkelle muualle Lansi-Viroon tai vaikka Riikaan. Kannattaa valita yksi. 4. syyskuu Meidan reissumme pitkin Via Balticaa jatkui Parnusta kohti Riikaa. ja mukaan on hyva napata jokin nahtavyydet nayttava kaupunkikartta. Matka kestaa 4 paivaa ja se sisaltaa lennot Helsinki - Riika - Helsinki, puolihoidon jugend kaupunginosan ja monet muutkin keskeiset Riikan nahtavyydet. 12. Marraskuu Yksi kohde jota haluan ehdottomasti suositella nahtavyyksien ystaville on Pyhan Pietarin kirkko, joka on yksi Baltian maiden vanhimpia ja. Nykyajan Riika on nousemassa nopeasti kymmenien vuosin neuvostovallan nakymiin hotelleja, ravintoloita, pubeja, teattereita, museoita, nahtavyyksia, jne.

Riika - Pohjolan Pariisi - Kaupunkilomat Apollomatkoilta

Daugavan itaisella rannalla sijaitseva Vanha Riika (Vecriga) ja sen historialliset, keskiaikaista tunnelmaa henkivat korttelit ovat kaupungin tarkein nahtavyys. Riian monimuotoiset nahtavyydet. Riika on kaupunki, jossa riittaa nahtavaa, ja suosituin kohde on Riikan Vanhakaupunki, joka kertoo kaupungin historiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.