keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Valkokultainen sormus

30. Elokuu Peruuntunuiden haiden vuoksi myyn Kultajousesta ostetun valkokultaisen sormuksen. Sormus on kokoa 16,5 ja siina on 52 timanttia. Hp 400€. Valkokultainen 18k rodinoitu AneMy Rae sormus krysanttireunalla. Sormuksessa yhdeksan AneMy-kaarta briljanteilla. Sormus on ihana yhdistettyna. 6. Heinakuu Mita enemman sormuksessa on kultaa, sita pehmeampi sormus on Valilla oon kuullut joidenkin valittelevan valkokultaisten sormusten. 20. Toukokuu Ei kai se oleellisinta olekaan, mutta jotenkin ite aattelen, et sormukset on merkki myos kihlauksesta muille. Vaikkei toki sormusta muita varten. 29. joulukuu Oma maksoi 199€ valkokultaa ja poikaystavan 57 € titaania. Micro Kummallakin on valkokultainen sormus ilman kivia. Jos oikein muistan. Hyvin perinteinen ja helppokayttoinen valkokultainen kihlasormus. Sormuksen sisapuoli on pyoristetty, ja se tuntuu miellyttavalta sormessa. Kihlat kaiverretaan. Timattisormuksia kulta-, hopea-, valkokulta-, titaani-, ja palladiumrungossa ja erilaisilla jalokivilla. Tule ja Sormus on nimensa mukaisesti siro ja kevyt sormus. Hieno Jewelin Perianth-sarjan valkokulta timanttisormukset akvamariinilla ja morganiitilla. Vihkisormus on pysyva muisto omista haista ja monelle elaman.

Valkokultainen AneMy Rae sormus: Annette Tillander Webshop

Moderni valkokultainen sormus kahdella n. 0.4 ct river/VS princess-timantilla. Hopeinen sormus jossa asiakkaan oma turkoosi. Kiven molemmin puolin. Sormukset. Hanki sormukset edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. Kuvan mukainen kasityona tehty 14k piru sormus valkokulta koristein. Painoa 33.

Hammasvaline - Oral-B-sahkohammasharjat

Huikeat 7600 edestakaisin pyorivaa liiketta minuutissa! Pakkaukseen sisaltyy yksi vaihtoharja (Oral-B Precision Clean), Laturi jalustalla seka yksi ladattava akku. Electric toothbrushes make brushing easier, as they provide the cleaning action for you. With a manual brush, you do all the work. ORAL-B PRO600 CROSSACTION SAHKOHAMMASHARJA. Uusi 3D-tekniikka ja tehokas moottori 8800 varahdysta/min takaavat puhtaat hampaat. Ajastin.

Oral-B Vitality Precision Clean sahkohammasharja poistaa jopa kaksi kertaa enemman plakkia kuin perinteinen manuaalinen hammasharja, jattaen hampaisiin. Oral-B-sahkohammasharjat, Oral-B Vitality, Oral-B Professional Care, Oral-B Triumph. Oral-B TriZone 4000, ladattava sahkohammasharja, tuotetiedot, teknologia, kayttoohje, vinkit. Oral B Pro 750 CrossAction sahkohammasharja (pinkki) - Oral-B Pro 750 sahkohammasharjan CrossAction harjaspaa poistaa plakin entista tehokkaammin. Oral-B PRO700 sahkohammasharja edullisesti osamaksulla Mustasta Porssista. 90 paivan palautusoikeus, toimituskulut alkaen 0€. Oral-B Pro 700 CrossAction -sahkohammasharjassa on 3D-teknologilla toimiva puhdistusjarjestelma, joka varahtelee, pyorii ja sykkii poistaen jopa 100.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.