maanantai 29. lokakuuta 2012

Solifer classic

Solifer Classic 1-v Espoontorin Pyora

Myydaan kaytetyt Solifer S4 -matkailuvaunut ja matkailuautot. Solifer S4. 11 980 €. Classic - SIISTI SOLIFER!! - Tahan autoon maksuton toimitus sinua. 2. Tammikuu Solifer on saanut suomalaiselle Classic-polkupyoralleen Avainlippu-tunnuksen. Classic-malli tunnetaan tuttavallisemmin myos mummo- tai. 10. Tammikuu Solifer-polkupyorien valmistus on palannut osittain takaisin Suomeen. Ensimmaisten Classic-polkupyorien valmistus alkoi Salossa joulukuussa.

29. Heinakuu Myydaan uudenveroinen miesten polkupyora.Pyorassa on yksi vaihde ja jalkajarrut.Hinta ei ole tiukka, eli tinkimisvaraa loytyy kylla.Yht.otot. Solifer Classic 1-v 199 €. Classic-pyoraa tarvitsevat kaikki. Rento ja pysty ajoasento. Se on 1-vaihteisena ja jalkajarrullisena helppo kayttaa ja huoltaa. Meilla on 37 ilmoitusta tori / solifer 28 sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 Myydaan miesten Solifer Classic merkkinen 28. 1-vaihteinen polkupyora. Uusi pinkki mtx classic skootteri myynnissa. Tamahan on tasmalleen sama skootteri kuin solifer retro. Takuu,rahoitus ja kotiinkuljetus onnistuu. Lisatiedot. 20. Elokuu Soliferin naisten pyora 28 renkailla. Lahes uudenveroinen ja erittain siistikuntoinen. Vaihto johonkin. ja tokihan myyn pyoran ihan. Solifer FiftyS (HN50QT-7) 39.32€. Penkki, konjakki. Penkki. Sopii mm. seuraaviin malleihin. Solifer Retro (BT49QT-11A) 39.32€ Solifer Classic ( XTR50). SOLIFER S4 Classic - SIISTI SOLIFER!! - Tahan autoon maksuton toimitus sinua lahimpaan toimipisteeseemme! WFK-285 - Rinta-Joupin Autoliike Oy, Tervajoki. 8. Huhtikuu Solifer Shopper pyora aikuisille on ihan loisto pyora. Kertoisin kokekumukset vaihteettomasta Solifer Classicista, mutta se pollittiin n. kolme. Nostalginen Solifer Retro-skootteri. Tunnelmaa ja pippurista menoa kaupungilla ja maalla. Ominaisuudet: Moottori:1-syl, 4-tahti, 2-venttiilinen, ilmajaahdytys. Solifer Classic 28. 1-v miesten polkupyora. Pari vuotta vanha, hyvin on pelittanyt. Vaihdetaan mieluiten: kirjallisuus ja viihde-eloktroniikka kiinnostaa eniten. 18. elokuu Baotian, Solifer, Fude, Sanili, San Remo, Zoner ynna muita ynna muita. Normaalihintaisenakaan Classic-mallinen skootteri ei ole kallis.

18. Maaliskuu Myydaan Solifer classic. Hanki Solifer classic edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. Myyn SOLIFER S4 CLASSIC -01 520, osasto Matkailuvaunut, Kulkuneuvot, ilmoitus 25311988. 25. Heinakuu Solifer Classic 28 1-vaihteinen musta polkupyora. Osta heti 50,00 €. Osta heti. Myynnissa. 1 kpl. Sulkeutunut. 25.07.2015 13:28:49. jonkkuti.

Citymarketissa tarjouksessa oleva Solifer-pyora? - Aihe vapaa

TASSA ERITTAIN TILAVA VAUNU, cd-soitin, Alde nestekiertoinenlammitys, Etu- katos ja pussimarkiisi, Kaasun ulosotto, Vuoteet 4:lle, Tv-antenni. 5. Joulukuu Solifer sai Classic-polkupyoralleen Avainlippu-tunnuksen. Solifer tuo Suomeen Classic-pyorien lisaksi myos City- seka Retki 7-pyoriensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.