tiistai 30. lokakuuta 2012

Cd sailytys

2. Syyskuu Myydaan cd hylly.Hylly seinaa ruuvattava,6avattavaa laatikkoa.Mahtuu useampi sata levya.korkeus 155cm,leveys 75cm ja syvyys 18cm. Toimistotarvike Juntunen Oy: Cd/dvd sailytys - Toimistotarvikkeet Paperituotteet Koneet, laitteet ja av-tuotteet IT- ja ergonomia, salkut, tuolit Muut tuotteet. CD DVD SAILYTYSKategoriassa 3 tuotetta. Alakategoriat. CD, DVD DVD-CD KANTOKASSI 40cd. 6,73 € Saatavilla. Lisaa Lisatiedot. Ostoskori. 0 Tuotteet. 4. Syyskuu Posts about cd-levyt written by Tuulia. Koti ja sisustaminen, Tavaran vahentaminen Avainsanat cd-levyt, sailytys ja tila 24 kommenttia. CD-laatikko puuta. CD-laatikko puuta, juutikankaisessa etiketissa teksti jazz, pop tai rock. Tuotetiedot: Koko: 20x20x19 cm. Materiaali: puu, juuttikangas. Cd-sail.laatikko 15 cd koteloineen CD lompakko 12 kpl musta DAT-nauhat. Muistitikut, CD, DVD, BlueRay. Puhdistuskortit. Sailytys CD/DVD/DLT/LTO. Tuote: cd-tasku lapalla, Klikkaa kuvaa suuremmaksi ! Tuotekoodi: 7515. Lisatietoja: CD-tasku tarralla. koko 135 mm x 135 mm taskun osa + suljenta lappa. Sailytyslaatikko CD:lle. Kun ei kaytossa, voidaan tilaa saastavasti kokoontaittaa. Etiketinpidike nimeamiselle. Laminoitu pinta tarjoaa paremman ja.

Cd/dvd sailytys: Toimistotarvike Juntunen Oy

CD/DVD/BR-sailytys Sailytysrasia 100 CD- levylle, muovitaskut mukana. 10,90 €. DELTACO CD-/DVD-teippinapit, 20-pakkaus, musta/lapinakyva. 4,90 €. Autoon, veneeseen jne. Muovia. 4,90€. CD-kotelo-aurinkolippaan. CD kotelo aurinkolippaan. CD kotelo aurinkolippaan. 3,90€. Juomateline-tuuletusritilaan.

Apua! Pitaisi akkia loytaa ihana tapetti makuuhuoneeseen. -

26. Heinakuu Sisustuskohteeni - makuuhuone ennen ja jalkeen. Tama tapetti loytyi tilaustavarana Kodin Terrasta ja alla oleva lamppu olikin aivan kuin. 24. Maaliskuu Makuuhuoneen uudet tapetit. Lisakuvat ja postaus luettavissa TAALLA. Tunnisteet: ennen/jalkeen, makuuhuone, remontit, sisustus. 1. Elokuu Makuuhuoneen tapetti on kummitellut mielessa sen verran, etta oli ihan pakko alkaa haeskella, loytyisiko visioimaamme tapettia mistaan.

16. Tammikuu Paatos vanhempien makuuhuoneen tapetista on tehty. Se oli helppo vaikka alkuun tuntui etta melkein kaikissa vaihtoehdoissa oli se jokin. Vierailija 21.3.2013 klo 20:14 1/16. Apua! Pitaisi akkia loytaa ihana tapetti makuuhuoneeseen. Olen nahnyt aikaisemmin tosi kivoja tapetteja, mutta nyt kun. 16. Tammikuu Tapetti muuttaa kodin ilmeen helposti ja nopeasti, ja tarvittaessa silla voi ollaan energisia, ja tapetoi makuuhuone rauhallisemmalla tyylilla. 24. Elokuu Kaakeleita kylppariin, lattiaa keittioon, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen seka tapettia makuuhuoneeseen. Tassa laitan muistiin makkarin. K-rauta kayttaa Pinterestia – visuaalista kirjanmerkkityokalua, jolla on helppo ottaa loydot talteen. Tutustu hanen tauluunsa Ihana makuuhuone – Lovely. 7. Maaliskuu Makuuhuoneen tapetit ja muita mietteita. Tapettien pois purkaminen on mielenkiintoista. Tosin tuntitolkulla huopanauloja pois nyhtaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.