tiistai 23. lokakuuta 2012

Fisheye objektiivi

Harhakuva » Keskustelupalsta » Yleinen » Mika fisheye Canoniin?

Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM. Monipuolinen zoom-objektiivi. Monikayttoinen kalansilmazoom-objektiivi, jolla voi ottaa seka pyoreita etta koko. 180° Kalansilmalinssi, joka tekee kannykkasi kamerasta aarimmaisen laajakulmaisen. Ajattele perinteista ovisilmaa niin hiffaat! Antaa kuvillesi huikean. AF DX Fisheye-Nikkor 10.5mm f/2.8G ED. Siirry takaisin. Nikon Store. Myymalahaku Objektiivin ominaisuudet. SIC. CRC. ED. RD. D. G. DX. VERTAA.

CANON, Canon EF 50mm f/1.8 STM objektiivi 120,95 norm. 149,99. tai 18,30/kk. SIGMA EOS 15/2.8 EX DG Fisheye / Canon 507,95 norm. 629,90 tai 49,80/kk. Katselin tassa kiinteaa objektiivia Canonin 400d runkoon ja eksyi katselemaan fisheye putkia. Olen nyt sitten harkinnut sellaisen hankkimista. Hinta max. Supersuosittu Samyang 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye on korkealaatuinen laajakulmaobjektiivi. Objektiivi on valmistettu toimimaan APS-C kennoisten. Sigma 15mm F2.8 EX DG on Fisheye on Sigman laajin koko ruudun tayttava objektiivi. Tayden kennon DSLR kameralla tai filmikameralla kulma nurkasta. 13. Tammikuu Toi fisu on manuaalinen, eli aukko ja tarkennus pitaa saataa kasin objektiivista. Nikonilta loytyy Nikkor 10.5mm kalansilma, muistaakseni se. Osta Samyang 8mm f/3.5 Fisheye CSII, korkealaatuinen kasitarkenteinen ja kasisaatoinen superlaajakulmaobjektiivi. Supersuosittu Samyang 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye on korkealaatuinen laajakulmaobjektiivi. Objektiivi on valmistettu toimimaan APS-C kennoisten. 10. Elokuu Olympus julkisti kevaalla maailman ensimmaisen 1.8 -valovoimaisen fisheye- objektiivin. Kesakuussa minulle tarjoutui tilaisuus paasta. 20. Heinakuu Samyangin kalansilma objektiivi. Virheeton, mutta hieman polyinen. Mahtaakohan olla oikea alue? Nouto Humppilasta tai postitus, postikulut. 8. Huhtikuu Mista saisi halvalla niin sanotun kalan silma objektiivin canonin kameralle. / Samyang-8mm-f-3-5-Aspherical-IF-MC-CSII-Fish-eye-kasitarkent. Supersuosittu Samyang 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye on kennoisten. Meilla on mahtava vuoden iPhone objektiivit tarjouksessa. Osta edulliset 3 in 1 fisheye ja makro-objektiivi ja 0.67x laajakulma linssin suojus ja laukku. ZUIKO DIGITAL ED 8mm 1:3.5 Fisheye -kalansilmaobjektiivi (16mm kalansilma 35mm kamerassa) tarjoaa tayden 180° diagonaalisen kuvakulman aarimmaisiin

Testissa maailman ensimmainen 1.8-valovoimainen fisheye

Samyang objektiivit ovat tulleet vauhdilla varsinkin tiukalla budjetilla kuvaavien suosioon eika suotta, silla laseilla on hyva maine ja edullinen hinta. 180° Laajakuvalinssi alypuhelimille magneetti kiinnityksella. -aarimmaisen helppo magneetti kiinnitys -linssi tehty korkealaatuisesta lasista joka takaa paremman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.