torstai 11. lokakuuta 2012

Ellos verhot

9. Elokuu Elloksen kesamuotia vuodelta 1988 jalleen. Nama verhot olivat kylla kaiken huippu, minulla oli kovasti hauskaa kun ensimmaista kertaa. Ulkona on ihanaa, mutta joskus esimerkiksi auringonvalo, tuuli ja uteliaat naapurit on mukava pitaa kodin ulkopuolella. Erilaisten verhojen ja kaihtimien avulla. Verhoja vaihtamalla siivotaan kesa pois kodista ja tuodaan vahvempi tunnelma kotiin. Elloksen Isobel-paneeliverhossa on digitaalinen valokuvapainatus. 18. Maaliskuu Elloksen paketti. Tilasin verhot ja maton Ellokselta hyodyntaen kolmen tuotteen ostajalle kallein puoleen hintaan -tarjousta. Tilasin kuvien. Pellava tuo sisustukseen luonnonlaheista tunnelmaa. Pellavalle ominainen, hieman epatasainen kudos antaa valoa vasten lapikuultaville verhoille juuri oikean.

Osta Verhot osoitteesta Cellbes.fi. Meilta loydat Metritavarat, Verhokapat ja verhos ?Varma toimitus ?Turvallinen maksu ?14 paivan palautusoikeus. 8. Syyskuu Elloksen raakapellavaverhotkin olivat juuri niin ihanat kuin oletin, Koska vaikka kaikki kolme tankoa ovat paikoillaan niin yksi verho puuttuu. 6. Elokuu Nyt pahkailen josko alle laittaisi pimentavan verhon ja paalle kaunista Elloksen valikoimista, ja hauskat kasviaiheiset HM Homen sivuilta.

Verhot kaihtimet - Verhot Paneeliverhot - IKEA

Tasta verhoja moneen lahtoon!Kuva1: Ellos verhot liukuvarit valk/vihrea piilolenkeilla 140x220. 2 kplKaupan paalle koristetyynyn paallinen samaa varisavya. Nayttavat verhot lisaavat tilaan mielenkiintoa. #etuovisisustus #olohuone #ellos.

Annen Divaani

Divaani on makuuistuin. Varsinkin antiikin aikoina ruokailu ja seurustelu tapahtui makuuasennossa, ja divaani oli huonekalu, joka suunniteltiin taman kaytannon. 28. Toukokuu Sen lisaksi, etta divaani hivelee optimaalisesti selkaasi, se vie sinut mielessasi antiikin Kreikkaan ja Roomaan. Kuvittele olevasi etuoikeutettu. 31. Tammikuu Uusi #divaani 250€ #lahti #kirpputori #kirpputorikisalli #antiikki #antiikkikauppa # juhokusti.

21. Marraskuu Yritan etsia netista inspiraatiokuvia mutta divaani hakusanalla tulee vain Ja antiikki divaani hakemalla nayttaa tulevan enimmakseen naita. Annen Divaani Helsingin Meilahdesta uudistaa vanhat rakkaat huonekalut ja antaa niille uuden upean elaman verhoilulla. Ota yhteytta ja pyyda tarjous!. Antiikki Huonekalut. Nayta: Myynnissa Antiikki ruokaryhma uusrokokoo. Tampere, 590, 04565, 07.03.2014. Antiikki senkki tammea takorauta heloin. Kouvola. 60Cm, divaani osuuden pituus n 145cm (lev 90) Rahin koko 64 x 64, kork 43 yhdessa tama. Antiikin ruskeet ehjat ovh 2000 e ollu muutaman vuoden kaytossa. Tuoteryhmat. Uudet tuotteet. Antiikki ja Retro. Kaapit, lipasto, hyllyt. Poydat ja arkut. Tuolit ja penkit. Vanhat valaisimet. Vanhat esineet. Vanha taidegrafiikka. Rokokoo-lipasto. antiikkituolit, nojatuolit. Antiikkisohva 1800-luvun lopulta taysin entisoity ja verhoiltu uudelleen. Antiikkilipasto 1800-l. entisoity. Antiikkisohva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.