maanantai 2. syyskuuta 2013

Riika matka

Riika CWT Kaleva Travel

Riika matkakohteena? Kaikki edulliset matkat loydat Supersaverilta. Katso huipputarjoukset kohteisiin ympari maailman!. Varaa kaupunkilomasi Riikaan ja jo viikonlopussa saat mukavan irtioton arjesta. Lento+hotelli Riikaan luotettavalta matkanjarjestajalta. Valitse matkakohteeksi Riika, Baltian suurin kaupunki. Mielenkiintoiset nahtavyydet ja hyvat ostosmahdollisuudet odottavat – varaa nyt matka Riikaan!.

Aina ei tarvitse lahtea lomalle kauas. Matka Latvian paakaupunkiin Riikaan ei ole pitka. Matkaa ei ole sen enempaa kuin Helsingista Jyvaskylaan (n. 300 km). Riiassa vietat riemukkaan ja romanttisen kaupunkiloman. Sinun nakoinen matka CWT Kaleva Travelista. Katso myos tarjoukset!. 26. Toukokuu Riika on mielestani mita taydellisin matkakohde viikonloppulomalle - Jos Tukholma ja Tallinna on jo useampaan kertaan nahty, niin suosittelen. 23. Toukokuu Riika on mahtava kaupunki, josta loytyy nahtavaa ja koettavaa kaikenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. On historiaa, kulttuuria, silmaniloa. Kaikki etaisyydet maailmanlaajuisesti paikasta ja paikkaan Riika. Suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika, reittitiedot. Autolla, junalla, laivalla tai. Matkusta yhdessa yossa Ruotsista Latviaan. Voit ottaa myos auton mukaan matkalle. Joulumatka Riikaan 23.12.2015. Latvian paakaupunki Riika on 1200-luvulta peraisin oleva vanha hansakaupunki. Se on mukava sekoitus baltialaista ja. 4. Syyskuu Meidan reissumme pitkin Via Balticaa jatkui Parnusta kohti Riikaa. Valimatka ei ole pitka, vain noin 180km paaasiassa hyvakuntoista tieta. Tuli kaytya. Kaikenlaisiin helkkarin paikkoihin sita tuleekin lahdettya. Ensinnakin kahden hengen 3 vrk matka maksoi liki tonnin. Rayanairin niin sanott. Riikaan saavumme noin klo 18:00. Majoitumme hotelli Radisson Blu Ridzeneen, joka sijaitsee aivan keskustassa, ja sielta on lyhyt matka vanhaan kaupunkiiin. 11. joulukuu Baltian suurin kaupunki Riika on kuin isompi versio suomalaisten rakastamasta tunnelmallisesta Tallinnasta. Lyhyen matkan paassa sijaitseva. 9. Lokakuu Riika on ollut jo keskiajalla vilkas hansakaupunki. Vain puolen tunnin matkan paassa keskustasta sijaitsee upea vaaleahiekkainen ranta ja. 1. Syyskuu Ulkoministerio suosittelee ennen matkaa matkustusilmoituksen tekemista. Tarkemmat ohjeet loytyvat osoitteesta matkustusilmoitus.fi. Lattelecom Riian maraton juostaan sunnuntaina, 15.toukokuuta 2016. Lahto sijaitsee Aloittelijoille ja kannustajille on 6K-matka ja 10K-matka. Kilpailuaika.

Matka mielessa: Via Baltica osa 2: Riika ja Jurmala

Varaa halvat lennot Riikaan Latviaan. Myos jatkoyhteydet muihin kohteisiin. Tietoa lentolipuista, majoituksesta ja kaupungin historiasta seka nahtavyyksista. Nauti laivalla myos viihteesta ja iloisesta tunnelmasta ja koe Baltian Pariisi, Riika! Huomio! Matkan myynti alkaa Metsa Groupin JES- ja MHS-asiakkaille ma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.