tiistai 27. syyskuuta 2011

Tutta vaatteet

Tittin elamaa: Tutan retro uutuudet ja Tutta kokemuksia

Reiman lisaksi sen vaatemerkkeja ovat Tutta ja Lassie. ja ymparistovastuu, Seurantaraportti, Puhtaat vaatteet -kampanja, FinnWatch 1/2010, sivu 17. Laitoin palautetta TUTTA:an ja sanoivat etta laheta heille korjattavaksi mutta vastasin etta voin korjata sen ihan itsekin. Kannattaa laittaa sinne palautetta!. TUU-LI DESIGN ON VAATELIIKE, JOKA TARJOAA VAATTEITA , KENKIA JA YKSILOLLISTA PALVELUA. PALVELUUN KUULUU MM VAATTEEN RAATALOINTI.

12. Tammikuu Aitiyspakkauksen puheenjohtajan arvaus osui oikeaan. Tutta ompeluttaa aitiyspakkaukseen paatyvat vaatteensa omalla tehtaallaan Kiinassa. 2. Joulukuu Mulla on joku viha rakkaus-suhde Tutta vaatteisiin. Osasta tykkaan tosi paljon ja osa on mun mielesta vahemman kiinnostavia. Kaikesta ei. 17. Maaliskuu Taalla meilla suunnitellaan ihanan Tutta-merkin kuosit ja printit. Tutta-vaatteet ovat pehmoisia ja varikkaita puuvillavaatteita, joissa vauvat ja. Ennen lopullisen tyylimaailman loytymista kannattaa hankkia oikean kokoisia erilaisista materiaaleista valmistettuja vauvan vaatteita. Sture Lisa -retrobody. LAPUA Tua Rintamaki Oy. LIEKSA Kekale. LIETO Makilan Asuste ja Urheilu. LOHJA Sokos. LOVIISA Tmi Sumppu. MAARIANHAMINA Junior S. MIKKELI Pusa. Vanuhaalari. Koko 68 Tutta 2,80 € Etusivu. Lasten vaatteet. Ulkovaatteet. Lasten ulkopuvut ja -haalarit. Vanuhaalari - Tutta - koko 68. 4. Kesakuu Tutta sininen college lappuhaalari 68 cm. Osta heti Tutta lappuhaalari collegekangasta, koko 68cm. Poikavauvojen vaatteet 60-68 cm. 27. Helmikuu Tutta-lastenvaatemerkki tayttaa tana vuonna 50 vuotta. Monet ovat varmaan huomanneetkin uusissa vaatteissa riippuvan Tutta 50 vuotta. 7. Tammikuu Suomessa ommellaan tasta otoksesta ainoastaan Kimperin vaatteet. mainostaa designed in Finland, kuten esimerkiksi Tutta ja Metsola. 17. Syyskuu Sininen Tutta fleecehaalari, koko 68. Hyvakuntoinen. Haku Vanha Vaasa tai postitus (postikulut economy 2 € lisataan hintaan). Tutta vauvan Vaatteet alkaen EUR 8. Meilla on 131 ilmoitusta tori / tutta vauvan vaatteet sivustoilta Keltainenporssi.fi, Huuto.net ja 7 muuta sivustoa. Laukut. Kukkarot. Reput. Tabletsuojat. Alekoppa. MANNER.S -Heijastimet. ROCK.N.CHIC -Korut. SOAP - Kasintehtya saippuaa. Naisten vaatteet ja asusteet. 22. Toukokuu Olenkohan koskaan sanonut, etta mua on tosi monesti verrattu Muumien Tuu- tikkiin. Ei siis luonteen perusteella, vaan ulkonaon. Jokainen. 7. Toukokuu Mina tilasin myos tutta vaatteita kahdelle pojalleni.Tuotteita oli varastossa ja tuli tilausvahvistus.Ensin tuli 3 pukua,seuraavana paivana 1.

70-Luvulta, paivaa !: Tutta 50 vuotta

Tutta-verkkokaupasta loytyy suomalaisia sisavaatteita vauvoille. Vaatteet ovat joka mallistossa taattua pirteaa ja varikasta Tutta-tyylia ja tietysti ne ovat myos. 3. Huhtikuu Hennesin vaatteet on meillakin pelittaneet hyvin, samoin Kappahlin. Myos Tutta ja Marimekko on olleet hyvia. Se MARIMEKKO muuten puuttui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.