torstai 22. syyskuuta 2011

On, etta

Mansikkakakku juhliin - Ruokalan resepteilla onnistut

17. Helmikuu Meheva suklaakakku mansikka-mascarpone-taytteella. Moi! Veljen pojalle meni helmikuun alussa tallainen Marttyyri-taytekakku. Poika on kova. 4. Heinakuu Kaiken kruunuksi peitin kakun viipaloiduilla mansikoilla, joiden paalle Vatkaa niita sahkovatkaimella sen verran etta mascarpone notkistuu ja. Mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinilla.

1. Heinakuu Kakkua otin aurinkoisen aamun kunniaksi kylla pienen siivun – yhta Koska rakastan mascarpone-juustoa halusin tehda taytteen siita ja. 24. Toukokuu Raikas ja kesainen mansikkakakku hurmaa juhlissa. mansikkakakku kuohkeaan ns.sienipohjaan tehtyna. Mansikka-mascarponekakku. 9. Syyskuu Tama tayte on mitoitettu taytekakun kahteen valiin. kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri mansikka marvelous. 18. Kesakuu 8 Responses to “Suklaa-mascarponekakku” Kohta puskee mansikka aika parhaimmilleen. voihan kakku, mutta se tietaa lisaa leipomista! :D. 11. Toukokuu Sitruunainen mansikka-mascarponekakku. Aitini toivoi Maku-lehden luettuaan aitienpaivaksi mansikka-mascarponekakkua. Resepti oli. 17. Syyskuu Mansikka-mascarpone-Patkistayte. Tama tayte on ehdoton suosikkini! Se on paatynyt jo kymmeniin kakkuihin. Toimii aina :). Mansikoiden.

Tempur-patjat/petauspatjat Kaksplus keskustelu

31. Maaliskuu Valinta osui sitten Jyskin Dreamzone Gold C25 jenkkisankyyn Ainoa haittapuoli on, etta tahtovat vasahtaa nuo patjat ja niita on uusittava. 16. Marraskuu Kova patja, seka liian pehmea on painajainen selkakipuiselle. Patjan Joo, ostettiinpa kerran Jyskista sellaiset patjat, joiden piti muotoutua. Lea@jysk.com jysK voitti suuren patjatestin Tanskalainen kuluttajalehti T?nk testasi tammikuussa Dreamzone Plus F60 -patjan suuressa patjatestissaan.

7. Kesakuu Joka liikkeessa sita hehkutettiin ja Jyskin myyja sanoi etta hanen niska- ja alaselkakivut ovat kadonneet patjan myota. Nain alkoi patjojen. 18. Elokuu Suosittelen ostamaan Jyskista sensus patjan, joka on taysin vastaava ominaisuuksiltaan kuin tempur, mutta paljon edullisempi, joskin ei halpa. Http://www.jysk.fi/165/388/420/4711800/a/catalog. Vaikuttaisi lupaavimmalta tuollainen metrin levea Jyskin patja, hintakaan ei ole hirvea. Olisiko jollain kayttokokemuksia Jyskin myymasta ilmapatjasta (olisko ollu jotain 50 euron luokkaa)? Tarkoitus olisi hankkia vierass. JYSK – Patjat, peitot ja huonekalut edulliseen hintaan JYSK http://jysk.fi/. 18. Lokakuu Patja on yksilollinen ostos, jonka valintaan vaikuttavat muun ja tukevat oikeista kohdista, kertoo aluepaallikko Minna Timonen JYSK:sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.