torstai 29. syyskuuta 2011

Oulu sisustus

SisustusBrita - SisustusBrita

Oulun.sisustajat@sisustustalo.net tai etunimi.sukunimi@oulunsisustajat.fi. Avoinna ma-pe 7-18, la 10-15. ? ? ?. Sisustussuunnittelu Visione, Sari Valkola. Sisustussuunnittelua Oulussa. Mielestani yksinkertaisuus ei ole ruma sana. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys.

Liikkeemme. Designsisustusliike SPAZIO Hallituskatu 29 90100 Oulu. Puh. (08) 371 871. Fax (08) 371 875 mail@spazio.fi. Avoinna Ma-pe 10 - 18. La 10 - 15. Verhoilemme huonekaluja. Valmistamme mm. verhoja ja paivapeitteita. Myymalastamme loytyy mm. kankaita, mattoja, verhoja ja muita sisustuselementteja. Toimitus postitse, 3.90€. Postin kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana, 9.00€. Nouto liikkeesta / Aittatori 10 90100 OULU, 0.00€. SYDAMELLISESTI TERVETULOA Sisustus IDEAn nettisivuille! Sisustus IDEA on perustettu Raaheen vuonna 2002. Nykyisin toimipiste sijaitsee Oulussa. 29. Kesakuu Vietimme ystavattareni kanssa ihanan paivan eilen Oulussa. Tyttareni oli kutsunut meidat yokylaan ja viettamaan kesajuhlaa hanen luokseen :). Sisustussuunnittelua Oulussa Oululaista osaamista Sisustussuunnittelija Sirpa Arbelius palvelee. Tarjoamme vaativalle asiakkaalle yksilollisia sisustusratkaisuja huippuammattitaitoisen henkilokunnan toteuttamana. Tervetuloa palveltavaksi!. SISUSTUSSUUNNITTELUKURSSI KEVAT 2016. 15. maaliskuuta - 3. marraskuuta 2016 kurssille voi nyt ilmoittautua! Koulutuksen kesto.. Sisustus. Sisustusosastomme laajasta valikoimasta loydat kaiken tarpeellisen kotisi sisustamiseen. Osastolta loydat muun muassa:. Netplaza on nopeasti kasvava oululainen internetpalveluntarjoaja. Netplaza:n liiketoimintaa on kehittaa huippunopeita laajakaistaratkaisuja yrityksille ja. Mina suunnittelen sinulle. Olen Taina, sisustuksen ammattilainen. Tein ennen toita koulutussuunnittelijana ja festivaalituottajana. Jossain eli kuitenkin koko ajan. Tai oletko myymassa asuntoa ja haluaisit kaupan syntyvan nopeasti? Minulta saat molempiin asioihin apua! Katso lisaa sisustussuunnittelu- ja stailaussivuilta. Sisustusakatemialla on koulutustilat Helsingissa, Jyvaskylassa, Oulussa, Turussa ja Sisustusakatemian kurssilla sain monipuolista tietoa sisustamisen eri. Aukioloajat.com on Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Alla nakyvalla kartalla naet kaikki Oulun sisustusliikkeet, jotka on lisatty sivuillemme. Voit etsia.

Oulu - Sisustusakatemia

Ideamme on se, etta asiakas saa saman katon alta ammattitaitoista suunnitteluapua kodin sisustamiseen ja toteutuksen suunnittelutyolle Oulun talousalueella. Tapetit, maalit, verhot, sailytysratkaisut ja paljon muuta sisustamiseen loydat Bauhausista edulliseen hintaan! Tutustu myos nettivalikoimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.