perjantai 23. syyskuuta 2011

Kvanum keittio

Ruotsalainen Kvanum-keittio edustaa 1920-luvulla alkanutta kasityoperinnetta. Harmaa vari loytyy mallistosta nimella rokgra. Nupit ovat posliinia. Ruokapoyta ja. Aika tuoreessa avotakassa oli muusikko xx:n koti 50-luvun rivarissa jossa oli JSP- keittion toteuttuma hyvinkin retrohenkinen keittio. Toisekseen muistan ihan. Tilasimme keittio- ja kodinhoitohuonekalusteet Domus-keittioilta viime syksyna kiinnosta niin kuinka sitten myohemmin onneksi on olemassa kvanum. Keittion kuvaus: Upea ja laadukas kvanum-keittio, puutasot lampokasiteltya saarnia, side by side-kaappi jaapalakoneella, indukstioliesitaso ja erillinen. 2. maaliskuu Kavin pari paivaa sitten kuolaamassa naapurin ihanaa Kvanum-keittiota ja autossa itkin katkeransuloisia huutonaurun kyynelia ja avasin. 10. Syyskuu Puusepan keittio. Keittiosuunnittelu on Keittio on kuitenkin se paikka jossa aikaa vietetaan paljon, kodin sydan. Kvanum - Dalby dimgra. 13. Lokakuu Yleison, tai oikeastaan Niinan pyynnosta meidan keittio viela kerran. :)jo silloin ihastuin Kvanum, Lidhults,shaker-tyylisiin keittioihin,jollainen. Korkealaatuinen KVANUM-keittio Gaggenau-kodinkoneineen tarjoaa loistavat puitteet kotikokille ruuanlaittoon. Maalampo vesikiertoisella lattialammityksella.

50-Luvun retrokeittio - Keittio - Suomi24 Keskustelut

31. Tammikuu Tuo Kvanum keittio on mihin tahtaan seuraavaksi, oon jo pitkaan On meilla samansuuntaiset keittiohaaveet :) Tuota Kvanumin keittiota olen. 3. Syyskuu Teurastamolla paasee lounastamaan Puustellin Miinus-keittiossa. Kuva puustelli Talta nayttaa Creanno/Kvanum-showroomissa.

IKEA Espoo - IKEA

IKEA - TERTIAL, Tyovalaisin, Luo kohdistettua valoa, joka sopii hyvin esim. lukemiseen.Saadettavan varren ja paan ansiosta valo on helppo kohdistaa haluttuun. IKEA-kuvasto 2016. IKEA - KALLAX, Hylly, mustanruskea, , Voidaan sijoittaa pystyyn tai vaakatasoon, sopii hyllyksi tai senkiksi.

IKEA FAMILY -jaseneksi liittyminen on maksutonta. Voit hyodyntaa kaikkia jasenetuja heti liittymisen jalkeen, joten liity jaseneksi saman tien tai lahimmassa. Tutustu IKEA Espoon ajankohtaisiin ja tuleviin tapahtumiin, tarjouksiin ja etuihin. Ravintolastamme loydat herkkuja niin isoon kuin pieneenkin nalkaan. Edullisin tie unelmiesi keittioon alkaa tasta. Meilta saat kaikki keittiokalusteet heti mukaasi pieniin ja suuriin keittioihin 25 vuoden takuulla!. IKEA Espoon aukioloajat, poikkeukselliset aukioloajat, yhteystiedot, ajo-ohjeet ja liikenneyhteydet. Nyt koko IKEA-tuotevalikoima mobiililaitteessasi. Inspiroidu, tee ostoslista ja katso ajo-ohjeet lahimpaan IKEA-tavarataloon. LASTENHUONEEN KALUSTEET. Maailman tarkeimmille ihmisille. Lapsilla riittaa tekemista ja uutta opittavaa seka itsestaan etta ymparoivasta maailmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.