tiistai 19. heinäkuuta 2011

Untuvatakki naisten

Naisten trendikas, kiiltava, kevyt untuvatakki 80/20 untuva ja hoyhentaytteella. Laminoidut untuvapaneelit tekevat takista 100% vedenpitavan. Sisa. 2 Paivaa sitten Aito Joutsen untuvatakki naiselle. Untuvan ainutalaatuiset ominaisuudet takaavat kevean ja lampiman olon kovillakin pakkasilla. Tyylikas Odlon untuvatakki naisille. Urheiluun tai vapaa-aikaan. Tuotetiedot: - Vettahylkiva - Tuulenpitava - Saadettavat hiat, helma ja huppu. Naisten pitka, lammin, hyvannakoinen ja kevyt untuvatakki. Huom!!! Nyt erikoistarjous: alennus normaalihinnasta yli -40%!. Kevyt, tuulenpitava, mutta samalla hengittava hupullinen untuvatakki ymparivuotiseen kayttoon. Korkealaatuista 90/10 hanhenuntuvaa, elastiset hihansuut ja.

Peak W Frost Down Hood. Naisten Untuvatakki. Tuotekoodi: 061458685012. Kirjoita arvostelu klikkaamalla tasta ». Tuotetta saatavilla rajoitettu era. 279,00 €. 15. Syyskuu Myydaan naisten Jap Company merkkinen untuvatakkitakin koko 40pintamateriaali 100% polyesteritayte 70% untuvaa ja 30%. Naisten Trespass Martine untuvatakki on kevyt ja pehmea. Takki sopii ymparivuotiseen kayttoon. Erittain monipuolinen takki, joka soveltuuu niin viileisiin.

Joutsen Peppi naisten untuvatakki - Sokos verkkokauppa

Oneway Arctic Endless Winter -untuvatakki pitaa tuulta ja hylkii vetta. Saadettavassa hupussa on irrotettava keinokarvareunus. Lue lisaa ja tilaa!. Icepeak June naisten untuvatakki 79,90. Osta Kaikki vaatteet Budget Sport- verkkokaupasta.

DVD-soittimet Kannettavat soittimet Verkkokaupp

Samsung BD-H8900N 4K Ultra HD Upscaling Smart 3D Blu-ray soitin ja 1 TB yhdistelmaboksi. Denver kannettavat DVD-soittimet autoon ja mokille. alk. 79, 90. Tuotekuvaus. Katso elokuvia milloin ja missa tahansa helppokayttoisella kannettavalla PD7030B-DVD-soittimella, jossa on 7/18 cm TFT-LCD-naytto. DVD ja Blu-ray -soittimet, Monipuolinen Blu-ray -soitin, jossa 3D-tuki ja USB- portti etupuolella. Lisaa tietoa elokuviin BD Live -toiminnon avulla.DVD ja Blu-ray.

DVD-soittimet - Kodin elektroniikka CDON.COM:sta. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. 7 Naytolla ja sisaanrakennetulla akulla varustettu kannettava DVD-soitin. 180° kaantyva naytto mahdollistaa, etta soitinta voi kayttaa aina tilanteessa sopivalla.

Suurella 9 naytolla, ja sisaanrakennetulla akulla varustettu kannettava DVD- soitin. 180° kaantyva naytto mahdollistaa, etta soitinta voi kayttaa aina tilanteessa. DVD-soittimet tuovat aivan uudenlaisen viihteen kotiisi. Vertaile kaikkia mallejamme!. Philips Blu-ray- ja DVD-soittimet takaavat kotiviihde-elamyksen, jossa yhdistyvat tyylipuhtaus ja aarimmainen teho seka intuitiiviset ja helpot asetukset ja kaytto. Selaa Sonyn DVD-soittimien valikoimaa, jossa on muun muassa kannettavia DVD-soittimia autoon, ja katsele DVD-elokuvasi teravalla ja selkealla HD- laadulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.