perjantai 22. heinäkuuta 2011

Vessa remontti

WC-remontti lattian osalta (sivu:1) - Rakentaja.fi

3. Tammikuu Vessa remontti osa 1. Nyt vihdoin ja viimein siihen aiheeseen, josta olen horpottanyt teille jo aivan liikaa julkaisematta mitaan konkreettista. 30. Tammikuu Vessaremontti osa 5, almost ready. Ma en enaa tahdo pitaa teita jannityksessa ja Niksukin on jo monen monta kertaa sanonut, etta pistahan nyt. 4. Helmikuu Aidin pikkupuuhastelua - Vessaremontti. Kuten olen todennut, mita vasyneempi olen, sita enemman kuluu kahvia ja sita enemman minulla on.

21. Maaliskuu Hei!Vessastani loytyi pieni kosteusvaurio,paljonko 3:n nelion vessaremontti tulee maksamaan?. Tassa vinkkeja kaipailen wc-remonttiin - lahinna tekniikoista ja siita, mita saa itse tehda. Vessassa on nyt muovimatto betonilattiassa, jossa kaadot tuntuvat. 25. Kesakuu Kylpyhuoneiden ja vessojen remontin voi hoitaa monella tapaa. Asunto vaati kunnostusta, ja remontti aloitettiin purkamalla alkuperaisessa. WC-remontti. Blosius wc-remontti on kokonaistoimitus. Palvelu sisaltaa koko projektin suunnittelusta toteutukseen kaikkine tarvikkeineen ja kalusteineen. Vanhempieni valmis wc-remontti. 1.12.2013, 17:48. Hyvaa ensimmaista adventtia! Olen taalla blogissa fiilistellyt jouluisilla aiheilla jo muutaman postauksen. Rintamiestalon muutaman nelion suuruinen vessa kaipasi kohennusta. Edellinen remontti oli tehty 1970-luvulla ja ajalle tyypilliseen tapaan lavuaari – ja. 19. Joulukuu Vessaremontti on edennyt viitta vaille -vaiheeseen. Seinasta purettiin pois liimatut laatat ja revittiin irti muovitapetit. Alla oli paksulla vanerilla. 17. Marraskuu Vessaremontti - Vierasvessan uusi kuosi. Vierasvessamme kokonaisuudessaan seka alakerran aulamme lattia ovat nyt uudessa kuosissa. 28. Marraskuu Viestiketju osiossa.Rakentaminen ja remontointi. , kaynnistajana remppariitta, Kylpyhuone/sauna/vessaremontti tosiaan on vasta edessa ja. WC remontti nopeasti ja kokonaisvaltaisesti kalustetoimituksia myoten. Noudatamme Rakennustieto Oy:n hyvaksymia pienurakkasopimusehtoja 100%: sesti. 20. toukokuu Pienenkin vessan saa toimivaksi, kun suunnittelee tilaratkaisut huolella. Katso miten pienen vessan remontti tehtiin!. Ihan samaa joskus nauranut. Noro-vessaan on muuten hyva menna lorottamaan, kun on juonut huomattavan maara Lorina-limonadia. Tykkaan x 1. #3. heh. 20. Marraskuu Vessaremontti on valmistunut! Mun on heti pakko julkaista naa teille. Tasta tuli hieno, ja omaan makuun just sopiva.

Leena Lumi: Vessaremontti - Vierasvessan uusi kuosi

9. Tammikuu Tarjouspyynto. WC-remontti. Osasto: Kylpyhuone, Wc, Sauna. Kohteen kuvaus: WC noin 1,1 x 1,2 m, ei lattiakaivoa. Rivitaloasunto, rak. vuosi. Oulun Remonttipiste Oy tekee kaikki kodin ja kiinteistojen remontit. Olemme VTT: n Limosa-keittio remontit vessa remontit kylpyhuone Remontit keittioremontti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.