keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Tampere sisustus

Sisustusliike Kantriina - Etusivu

Meilla sisustetaan niin pienet yksiot kuin suuretkin edustuskodit ja julkiset tilat. Tila Ihmeen myymalassa Tampereen Aleksis Kiven kadulta saat laadukkaat. 33200 Tampere. 03 212 2146. Sisustus ID Facebookissa. ARTEK 66 TUOLI – IKUISESTI NUORI. Tuolikampanja on viela voimassa: Koivurunkoiset tuolit 275. Sisustus KatLin. Pehmeaa sisustusta kellariputiikista. Facebook. Show Navigation Hide Navigation Sisustus KatLin. Aleksis Kivenkatu 32 33200 Tampere p.

TUHANSIA UPEITA HUONEKALUJA JA SISUSTUKSEN PIENESINEITA Ylivoimainen huonekalujen muokattavuus tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kantriina on Tampereen keskustassa sijaitseva sisustusliike. Tuotevalikoimastamme loydat laadukkaat huonekalut ja monenlaiset tunnelmanluojat, joilla. Sisustus ID on Tampereen keskustassa pisimpaan toiminut yksityinen sisustus- ja huonekaluliike. Sisustus ID:n valikoima pohjoismaisia klassikoita ja. 23. Heinakuu Tampereen sisustusliikkeet? Rintsikan vaki suuntaa loppuviikosta Tampereelle vahan kylailemaan ja viettamaan muuten vain aikaa. Vuonna valikoima laajeni sisustus ja lahjatavaraliikkeeksi. Tampereelle Lili muutti ja toimii nyt Tullintorin Kauppakeskuksessa valikoimissaan. 28. Syyskuu Bloggaajien sisustuskauppa-kierros Tampereella + Alekoodi + Arvonta. Tunnisteet: arvonta, blogi tapahtuma, kynttilat, lifestyle, sisustus. Sisustusliisa tekee sisustussuunnittelua ja toteuttaa sisustuksia ja myy sisustustuotteita Tampereen Lamminpaassa. Aiemmin liikkeemme oli keskustassa. SISUSTUSLIISA. Toimivaa sisustusta ammattitaidolla. ETUSIVU SUUNNITTELU TUOTTEITA KUVIA ETAKAUPPA YHTEYS |. KUVIA tuotteistamme. Sen vuoksi onkin hyva kaantya sisustamisen ammattilaisen puoleen ja loytaa Keijo ja Marja-Leena Olander, Tampere. Ravintola Astor Kabinetit,. Suunnittelutoimisto Muotoa tarjoaa sisustussuunnittelu palveluita julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin. Mainio tyoyhteisomme toimii Tampereen ytimessa. SISUSTUSSUUNNITTELUKURSSIT 2016. 9. maaliskuuta - 17. marraskuuta 2016 kurssille voi nyt ilmoittautua! Koulutuksen kesto.. 8 kk monimuoto-opiskelua.

28. Tammikuu Tampereen sisustuskaupat Tampereen putiikkiparhaimmistoa kannattaa katsastaa Hameenkadun ulkopuolelta, mutta ei kilometrikaupalla. Tampereen keskustasta loytyy monipuolinen valikoima kiehtovia pikkuputiikkeja. Liikkeiden valikoimista loytyy mm. sisustustarvikkeita, vaatteita, leluja ja. 24. Marraskuu Poikkesimme viime viikolla minilomalla Tampereella. Olen ollut kerran Tammerissa kuvauskeikalla ja ihastellut upeaa sisustusta jos silloin.

Sisustusliike Sisustusliisa Tampere sisustusta

Design Boulevard sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, 1928 valmistuneessa punatiilitalossa, Hatanpaan valtatie 6:ssa. Kiehtova pieni sisustuksen ja. Sisustamisen laajemmat koulutukset Myyntituotteina voivat olla sisustus- ja rakennusmateriaalit, esineet ja TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.