torstai 28. heinäkuuta 2011

Kissan kiipeilypuu ohje

Kissamaailma - Kiipeilyteline

Kiipeilypuut toimivat kissojen leikki- ja nukkumapaikkoina ja sopivat erinomaisesti kynsien teroittamiseen. Laajasta valikoimastamme loydat niin pienet, suuret. Meidan molemmat kissat rakastaa tata puuta, siina nukutaan, leikitaan, oleillaan ja siihen teroitellaan. Puun tukevuus on iso plussa ja meilla harmaa.. Kissojen kiipeilypuut ja huvikeskukset antavat leikkisille pikku ystavillemme oivan ja kissalle - Materiaali: pehmea teddykangas - Helppo koota, hyvat ohjeet ja.

Vertaa ja tilaa Kissan kiipeilypuita netista. Osta Kissan kiipeilypuita alkaen 22 € osoitteesta ShopAlike.fi. 29. Tammikuu Tuo teline on kylla ollut ihan tukeva naille meidan kissoille Hymio. yksi kiipeilypuun teko-ohje: http://www.incat.fi/tee_se_itse_kiipeilypuu.asp. 7. Lokakuu 2005 Eli hyvat kissan(t) omistavat murolaiset. Kysymys kuuluu mista loydan kissoille tukevan raapimispuun taalta uusimaalta? Myyrmannissa olen. Kissan kiipeily-/raapimapuu Tiger TARJOUS 109€ Kissan hoito-ohjeet Kissa voi hyvin, kun sen tarvitsemat perusasiat ovat kunnossa: Raapimislauta tai raapimis-/kiipeilypuu, mita korkeampi sita parempi. Kiipeilypuussa kissa voi viettaa aikaa leikkien, nukkuen ja kynsia teroittaen. Kiipeilypuu on Kiinnitystarvikkeet ja kokoamisohjeet laatikon sisalla. Koko 60 x 40. 3. Elokuu Ihan googlaamalla kissan kiipeilypuu loydat nuo, ja jos haluat niin oma itse tehtyna / diy kissan kiipeilypuu) varmaan kertoo ohjeet. Useammallekin kissalle 9 varimallia. Laadukas kissan raapimapuu tarjoushintaan! Valittavana 9 Ohjeet olisivat voineet olla hieman yksityiskohtaisemmat. Kateva Nasinneula ei vie paljon lattiatilaa, mutta tarjoaa kissallesi huikeat nakoalat. Nasinneula on ihanteellinen pieniin tiloihin. Nasinneulassa on kolme. Scriptspot_sitewide_nocheckout. Etusivu » Elaintarvikkeet » Kissat » Kissan tarvikkeet » Kissan lelut ja kiipeilypuut Ohjeet ja kalastusvinkit. Ohjeita ja vinkkeja. 29. Helmikuu Millainen raapimis/kiipeilypuu teilla? Olen ostamassa uutta ja meinasin ostaa sellaisen vahan isomman noille kolmelle ja luultavasti. 1. Huhtikuu Nimimerkkia Redhat kayttava rakentelija on nikkaroinut kissalleen kiipeilypuun mallia XXL. Nain idean isa itse kertoo projektistaan: ”Rakentelin.

REAL CAT Kiipeilypuu 5 Tasoa 60x49x155cm - Uutuudet - Tokmanni

Kissan kiipeilypuu kiinnitetaan kattoon. Toimintakeskuksen korkeutta saa saadettya lahes 3 metriin. Runsaasti tasoja ja pesia. Lue lisaa ja tilaa!. 29. Lokakuu Kissojen uusi kiipeilypuu. klo 22.39 Sitten totesin, etta ohjeessa on numeroitu, etta homma pitaisi aloittaa keskelta yospain ja sitten alaspain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.