keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Ruoka tampere

Ravintola Thai Laos Tampere

Scandic Tampere City -hotellin katutasossa on kansainvalista tunnelmaa henkiva mielikuvituksellinen ja monipuolinen Piazza FoodFactory -ravintolamaailma. 2. Heinakuu Tunnelmaa, maukasta ruokaa ja iloista palvelua. Sita The Grill on jo kymmenetta vuotta Tampereen sydamessa. Ruoka valmistuu aidosta. Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere, +358 20 741 2121, salud@salud.fi. en. fi Sis: Salaattipoydan antimet, lampiman ruoan seka juustot hedelmat.

Ravintola Purebite Tampereella. Tarjoamme kevytta ja puhdasta ruokaa, joka on terveellisyydestaan huolimatta ennen kaikkea makunautinto. Annokset. Tervetuloa Ravintola Thai Laosiin! Olemme vuodesta 1999 toiminut arvostettu ruokaravintola Tampereen ydinkeskustassa. Tarjoamme suussa sulavia.

Nanda Devi on tunnelmallinen intialainen ruokaravintola Tampereella. Nimen taustalla on Intian toiseksi korkein vuori Nanda Devi (7700m). Intialaisille vuori on. Ravintolamme palvelee aamiaisesta iltatilaisuuksiin asti. Monipuoliset tilat toimivat niin isoissa kuin pienissakin tilaisuuksissa tai juhlissa. Tampereen uusin ruokaravintola Grill it! keskittyy laadukkaisiin pihviruokiin. Ruokalistalla Keittion aito puuhiiligrilli antaa omintakeisen, aidon maun ruokiin. Galleria. Yhteystiedot. Uutiset. FI. EN. FI. RU. © · Ravintola Borneo · Ilmarinkatu 8, 33100 Tampere · 045 340 1722 · ravintolaborneo@gmail.com. Comossa nautitaan ruoasta modernissa, mutta lamminhenkisen rennossa Ristorante Como, Tampere tarjoaa Sinulle talla edulla kaksi vapaavalintaista. Rehellinen ruuan valmistustapa ja aidot maut on meidan juttu. Ravinteli Bertha on tuonut Tampereelle erittain laadukkaan helposti lahestyttavan bistromaisen. Bistro Le Pot on rento ja laadukas ruokailu ja seurusteluravintola, jossa voit nauttia maalaisranskalaisen keittion herkuista ja baaritiskin antimista. Thai Ravintola Tampere. Faasairavintola on aitoa Thaimaalaista perinne ruokaa, joka on tehty rakkaudella ja intohimolla sukupolvelta toiselle. Sijainti on. Ruoka. Plevnan stout-siirapilla ja suklaalla maustettua Tampereen jaatelotehtaan jaateloa. TERVAELLUN Vaihtuva maku Tampereen jaatelotehtaalta. Kouluruoan valmistaa Tampereen kaupungin ruokapalvelukeskus Tampereen Ateria. Se valmistaa myos kaupungin paivakotien ruoat. Kouluissa ja. Harald tarjoaa runsaita annoksia pohjoisen parhaista raaka-aineksista Helsingissa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyvaskylassa. Tervetuloa nauttimaan tasokkaan ruoka- ja seurusteluravintolan valittomasta tunnelmasta. A la carte -listan lisaksi tarjoilemme arkipaivisin myos maittavaa.

Ravinteli Bertha Tervetuloa!

Tervetuloa makumatkalle turkkilaiseen ruokamaailmaan Ravintola Malabadiin! Keittiostamme huokuu aito turkkilainen tunnelma: grillin liekki, laadukkaat. Herkullinen lounas sisaltaa maukkaan keiton, runsaan salaattipoydan tarjoiltuna viikinkiveneesta, jaaveden, tuoreita leipia ja levitteen seka kahvin tai teen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.