torstai 30. kesäkuuta 2011

Vaatteiden valkaisu

Paiva jolloin keitin paitani Arkijarki

Ikuisuuskysymys. Milla saatte kakkatahrat pois vauvan vaatteista? Kesalla ongelma hoitui kuivattamalla vaatteet auringonpaisteessa. Kloritilla ajattelin harmaaksi menneita pyyhkeita valkaista, mutta purkissa lukee, etta ei saa sekoittaa pesuaineeseen. Siis eiko sita voi tava. 21. Toukokuu Onneksi tahrojen valkaisuun on olemassa helppoja kotikonsteja. 1. Avuksi tulee vanha tuttu etikka. Hikitahrat ja pinttynyt haju lahtevat etikassa.

Valkaisu tekstiilin hoito-ohjeen mukaan. Valkaisu tekstiilin mukaan Ulostetahrojen poistoon kannattaa myos kokeilla vaatteiden liotusta seka tahrakohtien. 12. Elokuu Paatin siis valkaista puseronkauluksen. Vaate on 100% puuvillaa, joskin brodeerattua, mutta koska vari on puhtaan valkoinen arvelin valkaisun. 2. Toukokuu Voiko vauvan vaatteita valkaista kloritella? Meilla monta valkoista paitaa pilalla, kun on porkkanatahroja, jotka eivat enaa irtoa Tabortilla ym. Valkaisu: Kaytetaan pesukoneessa pesuaineen sijasta. Varjaantynyt valkopyykki: 2-3 dl Noudata aina vaatteiden pesuainemerkintoja. Ei sovellu hopean. 31. Elokuu Joskus yksi vanha niksi on parempi kuin pussillinen uusia. Tata kannattaa kokeilla, jos et ole kemikaalien ystava!. 6. Elokuu Tanaan paatin kokeilla kloriittia farkkujen valkaisuun ja voin kylla todeta etta xd sa oot ilmeisesti kunnolla tykastyny vaatteiden vaalentamisee. 29. Tammikuu Vaatteista loytyvat pesumerkinnat kertovat, miten voi parhaiten valttaa vaatteen Vaatteen valkaisussa saa kayttaa vain happeen perustuvaa. 19. Elokuu pyykin valkaisu (muistatteko viela 80-luvun farkut) pyykin raikastaminen/ Oxi ActionIn Siivousaineet. Tarkkaa tahranpoistoaIn Vaatteet. Doraemon: kuvittelisin, etta jos yrittaa varjata jonkin toisen vaatteen Kasityoopettajani sanoi, etta vaatteiden valkaisu onnistuu kloriitilla. Hampaiden valkaisu – vertailussa erilaiset keinot. (Kuva: Richard foster CC BY- SA 2.0). Valkoiset hampaat ja hymy ei mene koskaan pois muodista. 12. huhtikuu Vaatteiden splatter-valkaisu kloriitilla. Voi etta kun bloggerin taa muotoilu on vaikeaa. Noi kuvat pomppii minne sattuu ja kaikki kusee. Okei, no. 25. Syyskuu Vaatteet ovat kayttokelvottomia, joten miksi en kokeilisi viela sita Ohjelappu kielsi valkaisun, mutta ajattelin sen olevan vain turha varoitus. Nikseja pyykinpesuun ja vaatteiden tahranpoistoon. Kellastuneita kankaita valkaistaan keittamalla niita tunnin ajan vedessa, johon on lisatty suolaa ja. Pese tummat tummien ja vaaleat vaaleiden vaatteiden kanssa. Vaatteen saa pesta ainoastaan kasin ja enintaan 40 °C:ssa. EI SAA VALKAISTA.

Kloori – Cl2 – kloriitti Siivousfriikki

Vetyperoksidi valkaisee, desinfioi ja tappaa bakteereja, mika tekee siita joka Keraa vatiin kaikki valkaisua kaipaavat vaatteet, laita vati lahes tayteen vetta ja. 20. Helmikuu Minulle ei ole koskaan tehty hampaiden valkaisua, vaikka taman luokan kahvinarkkarille valkaisu olisi enemman kuin tarpeellinen. Olen pitanyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.