torstai 30. kesäkuuta 2011

Leikkimatto

LEIKKIMATOT - Lastentarvike Muksutalli

Skip Hop Treetop Fiends -leikkimatto on monipuolinen leikkipaikka lapsellesi. Ikasuositus 0 kk+. Mukana Tummy-time -tyyny!. Ratt Start Pingu -leikkimatto lelukaarella, Muhkea leikkimatto, Ilahduttavat ja irrotettavat lelut, Kehittaa lapsen aisteja. Lataa, tulosta ja teippaa yhteen Heartlake City -leikkimatto ja kaupungin horisontti! Mukana ohjeet yhdeksanosaisen kartan kokoamista varten. Kun tulostat.

Turvallinen ja kestava vauvakeinu, leikkimatto tai jumppamatto edullisesti vauvan iloksi. Graco, Tiny Love, Taf Toys. Tiny Love MovePlay on muunneltava leikkimatto, joka tarjoaa monenlaista kehittavaa viihdyketta myos lapsen kasvaessa. 79,00 €. Varastossa voidaan. Leikkimatto LULLABABY LEHMA UP-67268 pikkulasten hauska leikkimatto matossa on kaksi kokoontaitettavaa kaarta, joissa riippuu kolme rapisevaa ja. Tiny Love Gymini Sunny Day leikkimatto. Gymini-puuhamatoissa on varikkaita leluja eri etaisyydella ja korkeudella. Matto tarjoaa vauvalle paljon. 20. Elokuu Mieluummin istui sitterissa josta tarkkali maailmaa , seka katseli lelukaaren leluja. Leikkimatto ei meilla viela tahan paivaankaan mennessa ole. Hinta: 19,80 €. pahvisivuinen,. Lahetetaan 2?5 arkipaivassa. Osta kirja Pupen leikkimatto Eric Hill (ISBN 9789511287667) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen. Kick Play Piano Gym on todellinen monitoimipuuhamatto. Vauvan heilutellessa jalkojaan ja jalkojen osuessa pianokoskettimiin, alkaa musiikki soida ja valot. Vierailija 30.3.2008 klo 19:44. Siis en leikkimatolla vaan lampaantaljalla tuota 1, 5kk ikaista :) Vierailija 30.3.2008 klo 19:48. 1,5 kk ikaisena ostettiin leikkimatto. Leikkimatot ja puuhakeskukset. Vaunuihin ja rattaisiin kiinnitettavat vaunulelut loydat erikseen Vaunulelut -osastolta ja paljon muita leluja esim. mobilet Lelut. 31. Lokakuu Olen lahes objektiivisesti sita mielta, etta tytollamme on luultavasti, ehka jopa todennakoisesti, maailman hienoin leikkimatto. Rouvan tekema. Vaalea varitys ja suloinen kuviointi tekevat tasta leikkimatosta tyylikkaan vauvanhuoneen kiintopisteen. Leikkimatossa on kaksi kaarta, joista roikkuu 2 helisevaa.

24. Kesakuu Sivu 4 / 5 - Leikkimatto, puuhamatto - lahetti Tarvikkeet:. Maton koko 95 x 133 cm. Kestava ja nukkaantumaton kynnysmattotyylinen pinta. Valmistettu Belgiassa. Muut tarvikkeet ostettavissa erikseen. Suloinen Nattou-puuhamatto on ihanan pehmea leikki-alusta vauvalle. Puuhamatossa on pehmeat lelukaaret, jossa kauniisti savyyn sointuvat lelut.

Minka ikaista vauvaa olet aloittanut pitamaan lattialla esim

Hauska kankainen Anamalz-leikkimatto, jonka paalle luot oman Anamalz- savannin! Maton poikki kulkee joki kivineen ja kaloineen. Leikkimatto kaantyy myos. Taman pehmean leikkialustan paalla pikkuisen kelpaa temmeltaa. Siihen on kiinnitetty ryppykorvainen norsu, vinkuva leijonanpaa, jossa on pehmea harja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.