torstai 23. joulukuuta 2010

Kynsilakka blogi

Frutti Di Mutsi: MUKIN MARMOROINTI KYNSILAKALLA

Aiheeseen kynsi plus lakka on kynsilakka liittyvat postaukset. Blogit.fi:sta loydat mielenkiintoista luettavaa!. 22. Syyskuu Kultainen Kynsilakka - postaukset. PaikkarikaveritPaikkarikavereita on monenlaisia. Minulla ne on paallimmaisena ihonhoitohomppaa!. Blogit tagilla: kynsilakka Kauniit kynnet, parempi… Tutkimusmatkani kynsilakkojen ja kaikkeen siihen liittyvan maailmaan. Muoti ja kosmetiikka. 288. 0. 0.

9. Heinakuu KYNSILAKKA. Kynsilakka on aihe jota joudun tyossani usein puolustelemaan suuntaan jos toiseen lahes joka paiva. Hoitolassa kynsilakan. 28. Helmikuu Viimeinkin nerokas tapa kierrattaa kynsilakkojen jamat. a Kotiaidin DIYjuttuihin, leivontaan ja ruoanlaittoon keskittynyt blogi. 21. Marraskuu ”Ihan parhaat kynsilakat!” Illan postauksesta vastaa ”vieraskyna” – pikkuhiljaa blogin vakituiseen sivuhahmogalleriaan luiskahtanut Marianna. 14. Toukokuu Just askon luin Charming Nails -blogista jutun kynsilakkojen myrkyista ja eri lakoista, tiivistettyna voinee sanoa etta oireilevan kannattaa katsoa. 11. Maaliskuu Muitakin hyvia kynsilakkoja toki on, mutta O.P.I.t ovat mielestani ehdottomasti niita. Blogin hallinnoija on poistanut taman kommentin. Vastaa. 6. Maaliskuu Nyt keskityn upeaan KLIK Kure Bazaar eko kynsilakkaan, jonka savyna on Kure Bazaar kynsilakka saatu blogiin testiin ja ylla oleva teksti. 14. Toukokuu Sain Lumenelta blogikokeiluun joukon ihania kesaisia kynsilakkoja. tuohon siniseen blogisi kautta ja se oli viela mielettomampi livena! Se on. 22. Kesakuu Kun haluat vaihtaa lakkaa, poista kynsilakka asetoonittomalla. Oot kylla hyvan blogin saanu aikaseks :) osaatko neuvoo kun ite siis on vasta. 1. Joulukuu Minua on tosi paljon arsyttanyt viime aikoina useissa blogeissa esiintyneet Kure Bazaar -kynsilakkojen “mainokset” maailman. 11. Marraskuu Luvattua 12 paivaa en kylla millaan malttaisi yhta kynsilakkaa pitaa edes blogia varten :D. Dioriina-blogin Marina sen aikoo kuitenkin tehda. 12. kesakuu Nain helppoa on tehda mista tahansa kynsilakasta mattaversio! Katso siis video, jos haluat tietaa enemman. 8 Tuntia sitten Jatin jopa ylaluomen rajauksetkin pois koska meikki tuntui jo niin voimakkaalle pelkastaan luomivarin voimin. Haivyttely on haastavaa aina. 14. Syyskuu Aikaisemmin silla ei juuri ollut valia, etta millainen kynsilakka on,. Pupuponnarit nain ensimmaisen kerran Cosmetic Land -blogissa ja sen. 7. Marraskuu Tasta linkista paaset lukemaan ihanaa blogia Hanistyle Red Carpet Manicure Must Haves Kit 79,00 €. Kynsilakka Morgan Taylor.

Tiny Nail Design: Geelikynsien koristelu

13. Elokuu Vain jos kaytat asianmukaista hoitoa kynsiesi hoitoon, kyntesi nayttavat hyvalta. Jotta pidat kynnet terveellisina ja hyvannakoisina koko ajan. 24. Toukokuu Gel Effect Kynsilakat Nain yleisesti ottaen blogia lukiessa ei voi olettaa etteiko ihminen tekisi Miksi et pida kokonaan aitiyslomaa blogista?.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.