torstai 23. kesäkuuta 2011

Paulig kahvipurkki

Paulig kahvipurkki Asadon Aarteet - Osto- ja myyntiliike

23. Elokuu Sekin on muuten Pauligin kahvipurkki :D No siis on mulla muitakin mutta en niista niin valita, Paulig purkit on mita kerailen pikku hiljaa. Kayttooikeudet: Ei lisensointia. Kuvaa ei saa kopioida. Palvelun kuva ei ole painokelpoinen. Jos haluat kayttaa kuvaa tai tilata siita painokelpoisen kopion, ota. Juhla-sekoitus Pauligin peltinen kahvipurkki, Paulig. Melko kulunut. Kunto K2. Hinta 6.00€.

2. Syyskuu Nama 3D-suunnitellut kahvipurkit on tulostettu mustasta nylonista. Pauligin Presidentti 3D -palvelussa voi kokeilla omia pinta-, vari-, muoto- ja. Puna-valkoinen metallinen kahvipurkki, siisti. Paulig kahvipurkki. Share |. Puna -valkoinen metallinen kahvipurkki, siisti. Hinta: 15.00 €. Asadon Aarteet. VANHA PAULIG KAHVIPURKKI - 12 € - Puu- ja metalliesineet - Muut. Vanha kahvipurkki Paulig. Ajanpatinaa ja kayttokulumaa. Ihanat Pauligin vanhat Kahvipurkit sailytykseen! Saatavilla Escapistilta!. Paulig kahvipurkki. 16/09/2014. 6,50€. Post navigation. Puinen vanha laatikko Iso puinen vanha peili. Tervetuloa Tompan Kirppis ja Antiikin kotisivuille. Kulunut: 5-10 €. Gustav Paulig, kahvipurkki. Gustav Paulig, coffee container. 1976. Peltia. Valmistaja/manufacturer: Paulig. Koko/size: Korkeus/height: 15,5 cm. Myyn PAULIG KAHVIPURKKI MOCCA, osasto Lasi, posliini, astiat, Koti ja sisustus, ilmoitus 21796792. 27. Lokakuu Paulig kahvipurkki Helander. Helanderin lokakuun huutokaupassa myytiin monien tuntema Pauligin peltinen Linnanmaen kahvipurkki. 5. Huhtikuu Pauligin kahvipurkki. Nukkekodissani esiintyvia Pauligin kahvipurkkeja on kyselty paljon. Olen saanut luvan Pauligilta, etta voin julkaista. 27. syyskuu Paulig ei halua myyda minulle Juhla Mokka -kahvirasiaa. Pari viikkoa sitten huomasin jossain uuden, ylla olevalla designilla varustetun Juhla.

Paula-tytto on kahvinvalmistaja Pauligin mainoshahmo, kansallispukuinen nainen. Hahmon esimuoto oli Pauligin kahvipurkin kyljessa ensi kerran jo vuonna. 14. Syyskuu Pauligin Juhla Mokka hakee talla kertaa uutta kuvitusta kahvirasiaan Voi kun Paulig laittaisi uudet kahvipurkit wanhojen kahvipurkkien. Tervetuloa Paulig Shopiin, Pauligin verkkokauppaan! Seuraa Pauligia myos Facebookissa, kuulet ensimmaisena uutuustuotteista, tarjouksista ja kilpailuista.

PAULIG KAHVIPURKKI MOCCA, myynti, ilmoitus 21796792 -

10. Syyskuu Kahvipurkin on Pauligille suunnitellut nuori suunnittelija Lotta Nieminen. Han on nuoresta iastaan huolimatta jo kansainvalisesti tunnustettu. 14. Marraskuu Viime vuosina on Paulig teettanyt jonkun taitielijan kuvituksella kahvipurkkeja, joita myydaan siten, etta paketti Juhla Mokkaa purkin sisalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.