perjantai 24. kesäkuuta 2011

Kynsilakkoja

Ystavamyynti 10.-11.2013 klo 10-18 (Kynsilakkoja,

25. Elokuu Ihania tuoksuja, kynsilakkoja ja huulituotteita. Jaiko joku kaipailemaan kesaarvonnan loppuja tuotteita? :D. Taalta tulee! Viela on virallisesti. 15. Maaliskuu Tarvitaanko varitonta kynsilakkaa? Nuo siniset ja vihreat kynnet nayttavat tosi kivalta joten loytyisiko ehdotuksia minka merkin lakkaa ostaisin?. 15. Kesakuu Arvomme kolme Essie kesa -kynsilakkakokoelmaa. Kokoelma sisaltaa raikkaat ja hienostuneet savyt Private Weekend, Chillato, Peach.

Edustamme Suomessa ZOYA-kynsilakkoja ja QTICA-manikyyri- ja pedikyyrituotteita. Molemmat ovat laadukkaita ammattilaistuotesarjoja, jotka ovat kaytossa. 11.2013 Klo 10-18 (Kynsilakkoja, geelilakkoja, hoitolakkoja yms.) icon-user Author: Miss Lis Verkkokauppa. icon-calendar Date: 28.11.2013. icon-comment. 10. Lokakuu Tanaan ei ole luvassa uusia kynsia, vaan nyt voitais jutella vahan kynsilakkojen kuluttamisesta loppuun ja kynsilakkojen. 6. Joulukuu Tiesitteko kuitenkin, etta kynsilakkojen valmistus on ihan oma tieteen ja taiteen alansa niin sanotusti eika mika tahansa tehdas voi noin vain. Kynsilakka on lakkaa, jota kaytetaan sormien ja varpaiden kynsien kosmeettiseen tai hoidolliseen lakkaukseen. Kynsilakka voi olla varillista tai varitonta. Sensinity Kynsilakka 01 Lirio 7ml. Normaali hinta: 3 Sensinity Kynsilakka 14 Rosas 7ml. Normaali hinta: 3 Sensinity Kynsilakka 34 Te Verde 7ml. Normaali. Varilliset kynsilakat! Upea varivalikoima, kestava, hienovarainen kiilto, nopeasti kuivuva kynsilakka Ilman formaldehydia ja tolueenia. Luo kauniit kynnet ihanilla. Essie Kynsilakka. Essien tuotteet kynsien ehostamiseen ja hoitamiseen ovat tunnettuja ammattimaisesta koostumuksestaan ja ylivoimaisesta. Varastontyhjennyspaketti johon saat viisi erilaista kynsilakkaa. Paketti on yllatyksellinen ja super halpa! Mikali tilaat useamman paketin, takaamme etta kaikki. Taalta loydat valtavan valikoiman kynsilakkoja ja muita kynsituotteita, joiden avulla loihdit hienot kynnet hetkessa. Valikoimaan kuuluu tuotemerkkeja kuten. Huomaatko suosivasi tietyn savyisia kynsilakkoja? Aivan kuten ravakka tai hempea huulipuna, myos kynsilakan varivalinta voi viestia jotain persoonastasi. Varia vaihtavat ja hohtavat kynsilakat. Verkkokaupassamme on esilla runsaasti kynsilakkoja, joiden kohdalla lukee loppuunmyyty. Valtaosa naista on Dance. 3. Maaliskuu Meilla kaytetaan nimenomaan hm kynsilakkoja, koska aika moni muu merkki haisee ihan kamalalle. Hm kynsilakat on suht mietoja. Lumene

NetAnttila - ESSIE Kynsilakka Kynsilakat ja kynsienhoito

13. Helmikuu Loytyyko kylpparin kaapistasi kymmenia kynsilakkoja? Ota ilo irti kokoelmastasi ja kokeile naita lakkausvinkkeja: 1. Esta korujasi tummumasta. Trind Caring Color -kynsilakat ovat varin lisaksi hoitavia. Niihin on lisatty erityisia, ravitsevia ainesosia, jotka sitoutuvat kynnen rakenteeseen ja parantavat niiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.