maanantai 22. marraskuuta 2010

Tuunaus blogi

Tuunaus, tilkku ja tyyny

Muistathan, etta voit ehdottaa teokselle uutta kotia kommentoimalla blogiin, tapahtuman Helpommin sujuisi suorakaiteen muotoisen huivin tuunaus. Kokeilen. 10. Marraskuu Talta laatikosto naytti ennen tuunausta. Pyorilla liikkuva laatikosto on kateva sailytyskaluste. Sen laatikoihin mahtuu paljon tavaraa. Kasityokirjoja — Tuunausta ja japanilaisia tilkkutoita. AnnaEllit Lue blogista Tiinan ruokatarpit Ahvenanmaalle! Skordefesten eli sadonkorjuujuhla.

12. Syyskuu Nukketalon tuunaus (ponitaloksi). Osa teista on ehka aiemmin lukenut blogistani kertomuksiani pienimman neitimme akillisesta. 19. Syyskuu I.m so happy that I got a chance to join.dear jeans. - challenge at Vaapula. First no idea, then I thought about a belt, kimono belt! At first made. 2. Huhtikuu Bongasin StyleRoomin jasenten joukosta paitsi aitojen kotikuvien myos hanen mielenkiintoisten tarinoidensa ansiosta. Annakreetan albumeita. 18. Marraskuu Blogin ideana on vaatteiden tuunaus ja niiden tekeminen. Oon jo pitkaan miettinyt etta tykkaisin kirjottaa blogia tasta aiheesta, ja vihdoinki sain. 21. Elokuu Tuunasin vanhoista tuolinjaloista koristenupit Parasta puutarhasta -blogistani voit lukea viela tarkemmin ruukun valmistuksen vaiheista. 25. Tammikuu Pieni tuunaus. ENNEN. JALKEEN. Eilen sain vihdoinkin valmiiksi kassin, jota aloittelin jo ennen joulua. Parittomasta Valillan verhosta tuli nelja. Halla-aho Sanna, Kasityonopettajan blogi: Tuunausblogi Ulkoinen linkki Tuunaa tekstiilit tuoreeksi -koruprojekti Helsingin normaalilyseolla Ulkoinen linkki. Se on kesa ja karpaset! Ja aika vaan juoksee… On pitanyt jo monta kertaa laittaa tanne blogiin tilannekatsausta kotimme remontista. Kesalla on vaan niin paljon. 19. Tammikuu Aina ei tarvitse pistaa kukkaronnyoreja koetukselle muodin nimissa. Pienet tuunausvinkit tekevat ihmeita seka vanhoille etta uusille asuillesi ja. 15. Syyskuu Ei siis muuta kuin tuunaamaan kahta (keskenaan erilaista) omenalaatikkoa siistimman nakoisiksi sailytyslaatikoiksi! Mies mittasi viilun. 21. syyskuu Keittiopoydan tuunaus. Tuleva asuntomme on 20 neliota suurempi, kuin nykyinen. On ihanaa paasta muuttamaan asuntoon, jossa meilla. 19. Huhtikuu Hernekeittopurkkien tuunaus. Aluksi sisustuspainotteisena raksablogina alkanut blogi keskittyy nykyisin kodin sisustamiseen, pieniin. 13. Elokuu Kuplavolkkarin tuunaus ylitti odotukset. Blogi: Oktoberfestilla maistuu muukin kuin olut Blogi: Nain teet lokakuustasi lihattoman. 10. Elokuu Koska olen vaatetusartesaani ja yrityksenani on ompelimo, en oikeastaan myy mitaan valmista (viela), mutta lahdin silti tuunaamaan miesten.

Romuranta Sisustusta, remontointia, tuunausta ja kunnostusta

5 Paivaa sitten 0 Comments. Ilmoitusluontoinen asia, eli blogini osoite on muuttunut, se on nyt Taalla onkin tehty pienia tuunauksia mattamustalla spraylla. 28. Kesakuu Taman harrastuksen piirissa tulee usein sellainen olo, etta tehtaalla ei ole asiaa mietitty ihan loppuun asti. No onneksi “vaillinaisillakin” kaden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.