perjantai 26. marraskuuta 2010

Matka riika

Riika - matkat, lennot ja hotellit - Supersaver

Varaa kaupunkilomasi Riikaan ja jo viikonlopussa saat mukavan irtioton arjesta. Lento+hotelli Riikaan luotettavalta matkanjarjestajalta. Riiassa vietat riemukkaan ja romanttisen kaupunkiloman. Sinun nakoinen matka CWT Kaleva Travelista. Katso myos tarjoukset!. 26. Toukokuu Riika on mielestani mita taydellisin matkakohde viikonloppulomalle - Jos Tukholma ja Tallinna on jo useampaan kertaan nahty, niin suosittelen.

Varaa halvat lennot Riikaan Latviaan. Myos jatkoyhteydet muihin kohteisiin. Tietoa lentolipuista, majoituksesta ja kaupungin historiasta seka nahtavyyksista. Riika matkakohteena? Kaikki edulliset matkat loydat Supersaverilta. Katso huipputarjoukset kohteisiin ympari maailman!. Loyda edullisimmat lennot Riikaan Skyscannerilla. Maailman kattavin Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Valitse matkakohteeksi Riika, Baltian suurin kaupunki. Mielenkiintoiset nahtavyydet ja hyvat ostosmahdollisuudet odottavat – varaa nyt matka Riikaan!. Halpalentotarjoukset kohteeseen Riika, Latvia HalvatLennot.fi:n kautta. Nopein ja helpoin tapa loytaa halvat lentotarjoukset kohteeseen Riika, Latvia. Halvat. Tuli kaytya. Kaikenlaisiin helkkarin paikkoihin sita tuleekin lahdettya. Ensinnakin kahden hengen 3 vrk matka maksoi liki tonnin. Rayanairin niin sanott. Aina ei tarvitse lahtea lomalle kauas. Matka Latvian paakaupunkiin Riikaan ei ole pitka. Matkaa ei ole sen enempaa kuin Helsingista Jyvaskylaan (n. 300 km). Riika, Balttian suurin Jugend- kaupunki ihastuttaa kauneudellaan. laheisyyteen, pienen matkan paahan keskustan ostoksista ja lukuisista kahviloista. 9. Maaliskuu Riikan kaupunkilomat saa nyt Supersaver -palvelun kautta edullisesti. Toukokuussa lennot ja kolme yota hotellissa maksavat yhteensa vain. Joulumatka Riikaan 23.12.2015. Latvian paakaupunki Riika on 1200-luvulta peraisin oleva vanha hansakaupunki. Se on mukava sekoitus baltialaista ja. Komean arkkitehtuurin lisaksi Riikan kaupunkikuvaa leimaa vehreys ja siisteys ja vain pienen matkan paassa on Jurmalan kylpyla- ja rantalomakohde. Yo laivalla + kolme yota Riikassa Hotel Tallink Riga Ke-Su 09.- 13.09.2015 Hinta 263€ /hlo. Hintaan sisaltyy: *Bussikuljetus Kuopiosta ja Siilinjarvelta. 12. Kesakuu TIEDUSTELUT KEIJO KULOJOELLE PUH. 0405573786 (ohjelma jasenkirjeessa ). HUOM! Hotelimme on muuttunut. Alkuperainen. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta kaikki Riian tarkeimmat kulttuuri- ja kauppakeskukset seka vanhakaupunki ovat aivan kaden ulottuvilla. Hotellissa on kaksi.

Riika - Matka Veijalainen

Kolmen paivan Riikan matka on varattavissa alk. 150 eurolla / henkilo ebookersin kautta. Matkan hintaan sisaltyy Finnairin lennot Helsingista ja 2 yota 4* Tallink. Nauti laivalla myos viihteesta ja iloisesta tunnelmasta ja koe Baltian Pariisi, Riika! Huomio! Matkan myynti alkaa Metsa Groupin JES- ja MHS-asiakkaille ma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.