torstai 25. marraskuuta 2010

Kodin1 tampere

Nyt se varmistui: Nama Anttilat suljetaan - Kodin1-ketjusta

Anttila Oy Kodin1 on Tampereen 4. paras yritys Tavaratalo-alalla. Lue arviot tai anna oma arviosi. 9. Lokakuu Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme, esittelyssa parvekelasitus ja lasiterassi. Olemme paikalla Turtolan Kodin1:ssa (Tampere) ma 21.10. klo. Turtolan kauppakeskus sijaitsee Turtolassa, noin 5 kilometria Tampereen K- citymarketin, Kodin1-sisustustavaratalon, Intersportin, Kookengan, Alkon ja lahes.

Kodin1, Lielahti, Tampere. Pahvitehtaankatu 2, 33400 TAMPERE. Puh. 01053 44100. Aukioloajat: ma-pe 10-21, la 10-18, su 12-18 (poikkeukset mahdollisia). 31. Maaliskuu Kesko kertoi myos leikkaavansa seuraavaksi Kodin1-ketjua. Helsinki Ruoholahti, Kuopio Kolmisoppi, Tampere Lielahti ja Lappeenranta. 16. Kesakuu Anttila Oy on saanut paatokseen yt-neuvottelut neljan Kodin1-sisustustavaratalon sulkemisesta. Tampereen Lielahdessa olevan Kodin. Kodin Ykkonen -sisustustavarataloja on 12 ja lisaksi Kodin1.com -verkkokauppa. Etakauppaa tekeva NetAnttila toimii Suomessa, Virossa ja Latviassa. 16. Kesakuu Suljettavat tavaratalot ovat Helsinki Ruoholahti, Kuopio Kolmisoppi, Lappeenranta ja Tampere Lielahti, kuten Kesko jo maaliskuussa ennakoi. Pahvitehtaankatu 2, 33400, Tampere. Nayta kartalla. 58. Kodin1 Merituuli Isonniitynkuja 2,02270,Espoo, Suomi. Nayta kartalla. 59. Kodin1 Palokka Sammontie1. 24. Elokuu Kodin1 Sisustajantori, Oulu Kodin1 Varisto, Vantaa Kodin1 Kodin1 Kuninkoja, Raisio Kodin1 Turtola, Tampere Kodin1 Palokka, Jyvaskyla. Tampere, Finland ·. Kodin1 ei pida asiakaslupaustaan kayttamalla Itellan logistiikkaa. Tavaran liikkuvuus hidastuu lahestyessaan ja juuttuu parin korttelin. 16. Maaliskuu Anttila- ja Kodin1-tavaratalot Suomessa. 16.3.2015. M.Helander Tampere. Kotka. Lappeenranta. Hyvinkaa. Hameenlinna. Kokkola. Kouvola. Kesko on tiedottanut neljan Anttilan Kodin1-sisustustavaratalon sulkemisesta. Helsinki Ruoholahti, Kuopio Kolmisoppi, Lappeenranta ja Tampere Lielahti. 16. kesakuu Kesko sulkee nelja Kodin1-tavarataloa yt-neuvottelujen paatteeksi. Kuopion Kolmisopessa, Lappeenrannassa ja Tampereen Lielahdessa.

Tuotevalikoima kattaa CD- ja DVD-levyt, elektroniikka, urheilu, koti ja sisustus, vaatteet ja asusteet seka lelut. Lielahtikeskus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka Tampereen Lielahdessa Prisman vieressa. Kauppakeskuksessa on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja. 30. Heinakuu Eilen ei herunnut Tampereen Kodin1:sta Stokken alennusta, myyja oli epatietoinen, tanaan sitten onnistui. Eli ostimme Stokke Sleepi+Minikit.

Risto Erjanti - Kodin1 ei pida asiakaslupaustaan

Vuonna Kesko ilmoitti sulkevansa Helsingin Ruoholahden, Kuopion Kolmisopin, Lappeenrannan ja Tampereen Lielahden Kodin Ykkoset ja vahentavansa. Hurme Lauriina, Kodin 1 Turtola Tampere Issakainen Elina, K-market Kesatori Kalmi Taina, K-citymarket Koivukyla Katan Anne-Laure, K-market Karppala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.