maanantai 29. marraskuuta 2010

Sisustus levyt

SISUSTUSLEVYT - Skano.com

Siparilalta sisaverhouslevyt ja seinalevyt moderniin puusisustamiseen. Aito- sisustuslevyt ovat nopeita ja helppoja asentaa, joten voit helposti sisustaa niilla kotiasi. Sisustuslevyt ovat varteenotettava vaihtoehto pintojen maalaamiselle, tapetoimiselle tai paneloinnille. Levyja voit kayttaa mainiosti seka uudisrakentamisessa. 28. Helmikuu 2005 sisustuslevyt ajan lisaksi myos rahaa. Sisustuslevyssa voi saada kerralla levytavaran, lisaeristysta ja pintamateriaalin. Seiniin tarkoitetut.

Kun haluat julkitilaan tai kotiin nayttavaa ja yksilollista sisustusseinaa tai alakattoa, CWP:n materiaalit ovat oikea vaihtoehto. CWP:n materiaalilla voit sisustaa. Oite peri. Isotex levyissa on tehdasvalmis, virheeton ja hyvin auringonvaloa kestava paperi tai tekstiili pinta. NORDIC WOOD SOLUTIONS. ISOTEX on huokoista. Lapivarjatyt CWP sisustuslevyt ovat luonnollisemman ja elavamman nakoinen vaihtoehto kuin petsatut tai maalatut levyt. Lisaksi lapivarjatty tekninen koivupinta. Jos levyjako ei mene tasan, tyosta aloitus- tai lopetuslevyista (tai molemmista) tarvittava osa pois. Tyosta levya siten, etta pintakasitelty puoli ei vaurioidu. Aluco-sisustuslevyt. Aluco-sisustuslevyt. Aluco levyt varastossa. PIENEMPI LEVY 500mm x 2850mm x 4mm. ISOMPI LEVY 1220mm x 2850mm x 4mm. Sisustuslevyt. kertokaa. 7.3.2008 19:48. Oisko jollain tiedossa hyva netti sivu josta voi katsella sisustuslevyjen eri malleja. kuvioita mita voi tehda. Olisi tarkoitus. Sisustuslevyt. SIBU Design -polystyreenilevyt. Itavaltalainen SIBU Gmbh Co Kg on valmistanut Sibu-polystyreenilevyja vuodesta 1984 lahtien. Nayttavia levyja. Levyt (2800x616x8 mm) asennat nopeasti, siististi ja helposti. Hyotyleveys on 600 mm. Luo ART-sisustuslevyilla rauhallinen kokonaisuus tai nayttava tila vareja. Www.woo.fi. WOO! manteli hunaja tee kaakao chili mokka kelo pippuri. WOO! on kotimaisesta massiivipuusta valmistettu uuden sukupolven sisustuslevy koteihin. KOKO (mm) (vahvuus*leveys*pituus), MATERIAALI, HINTA OVH. 18 x 200 x 800, Mantyliimalevy, 4,95 €/kpl. 18 x 200 x 1500, Mantyliimalevy, 8,25 €/kpl. 13. elokuu Valmistusmenetelma takaa myos sen, etta levyista ei kaytossa erity hajuja tai liuotinhoyryja. Halltex-sisustuslevyt ovat siksi turvallisia kayttaa. Pling-sisustuslevyt siirrat helposti huoneesta toiseen tai muuttolaatikossa uuteen kotiin! Ymparipontatut levyt on nopea asentaa niin seinille kuin kattoon. Novosan toimittaa Obtego-sisustuslevyt luotettavasti yleisiin vessoihin. Obtegon verhoilulla saat helposti puhdistettavan ratkaisun, kysy lisaa meilta!. Sisakatto. Hoitolaitoksiin ja muihin julkisiin tiloihin nayttava, siisti ja helposti puhdistettava materiaali. Varastovarit: Black. white. champange silver. china red.

Maler - ART-sisustuslevyt

RAATALOIDYT LEVYT. Skandinaviska Traimport auttaa puunjalostusteollisuutta hankkimaan kaytannolliset ja tehokkaat kohokuviolliset sisustuslevytuotteet. Etusivu. Tuotehaku. Valmistajat+-. Fantoni/Patt. Brainwood. Plexwood. Oberflex. Marotte. PurePaper. Pladec. Valchromat. Midas. Referenssit+-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.