perjantai 5. marraskuuta 2010

Led tuikku

Led tuikku - Tiger Suomi

22. Marraskuu Ostin tanaan led tuikkuja ne on turvallisia kayttaa, kun olen arka polttamaan oikeita tuikkuja, ihan kivoja tallaisille arkajaloille kuin minakin. LED-tuikku on myos kustannustehokas, silla sen pohjassa on on-off-nappi, josta sen saa pois paalta. Tuikku toimii patterilla (malli: CR2032), joten uusia tuikkuja. 2. Lokakuu Siis mista saa semmosia tuikkukynttilan nakosia (=tuikkukynttila Prismasta (jos tarkoitit niita led-kynttilatuikkuja, mihin tulee patteri) tais.

Tama hieno LED -kynttila, ei vain valky niin kuin oikea tuikku, voit myos puhaltaa sen sammuksiin niin kuin oikean kynttilan. Sisaan upotetun sensorin ansiosta. Totta kai kissat nakevat pimeassa, silla niillahan on valaistut paat. LED- taskulamppu antaa sinullekin pimeanaon, 5 €. Tarvitsee kaksi C-paristoa. LED-tuikku, joka valaisee pimemmatkin illat. Korosta kauniisti esimerkiksi huonekaluja tai olohuoneen poytaa. Uskomattoman varikasta ja helppoa. Tervetuloa. Revontuli LED-Ulkovalosarja 40-Osainen Lammin Valon Savy. 8,99€ Revontuli LED-Kynttila Hamarakytkin 10 cm. 5,99€ Revontuli LED- Lampokynttila 2 Kpl. LED MINIKYNTTILA TUIKKU 2KPL AIRAMTurvalliset ja huippusuositut led tuikkukynttilat jalleen saapuneet! Paketissa 2kpl elavaliekkistaum. Varo rajahtavaa LED-tuikkua! Torstai 18.12.2008 klo 15.05. Paristokayttoisen tuikkukynttilan sytyttaminen tuleen voi johtaa vakaviin seurauksiin. Ecolight Tru:Flame Wax Candle - led-kynttila lepattavalla tekoliekilla. Aidon nakoinen LED-kynttila, jonka ulkopinta on aitoa kynttilavahaa, ja jonka liekki liikkuu. Halpa paristokayttoinen perusotsalamppu satunaiseen koti- tai autokayttoon. 5 pitkaikaista ledia. Yksi toimintatila. Pitka toiminta-aika. Toimii tavallisilla. 1 Kpl keltainen vilkkuva.elavaliekkinen. led kynttilassa, ei vaihdettava, paloika n. 10 000h. Mukana 1 kpl Ni-Mh AA 600 mAh ladattava ja vaihdettava paristoakku. Pakkauksessa on 6 led-kynttilaa. Kynttila on valkoinen ja valo on oranssinkeltaista, eli se muistuttaa palavan kynttilan savya. Liekki myos lepattaa muistuttaen. LED-minikynttila keltainen. 2 kpl paristolla toimivia led kynttiloita. sisakayttoon. aidon tunnelman antava, elavaliekkinen ja turvallinen. toimii nappiparistolla, joka. LED-tuikku varahtelee punaisena aivan kuin se olisi oikeasti ulkotilassa tuulen pyorittamana. Upea tunnelman luoja pimeaan iltaan. Onnistunut lahjaidea. Miksi et korvaisi perinteisia kynttiloita ladattavilla LED kynttiloilla? Tassa setissa tulee mukana, latausasema, 12 kpl ladattavia LED tuikkuja, seka jokaiselle. 13. Marraskuu Loyda Led-tuikut, 10 kpl parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi.

Halpa otsalamppu Tuikku 5 LED, 20 lm 2,95€ - Varastossa

LED Kynttilat antavat sinulle ymparistoystavallinen, turvallinen ja romanttinen asuinymparistoon. Tuotteen ominaisuudet: Ymparistoystavallinen Ei hiilipaastoa Ei. Kauniit ja kaytannolliset hopeanvariset LED-tuikut, joissa on kellertava valo. Halkaisija 37 mm Toimii nappiparistolla Turvalliset kayttaa Pakkauksessa on 4 kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.