tiistai 1. syyskuuta 2015

Valkoinen keittio

Vaihtelevasti Valkoista: Esittelyssa meidan keittio

Viisi valkoista keittiota. Sama vari ja viisi eri tyylia. Naissa kaikissa kodeissa on valkoiset kaapistot, valkoiset tai vaaleat seinat ja lattiat. Perusasetelma on lahes. Ovimalli: ylaovi Kosketus 10 puhdas valkoinen, alaovi Kosketus 66 mosaiikki. Ovi : suorareunainen maalattu MDF-ovi. Vedin: 38. Taso: laminaatti F297. 7. Syyskuu Keittio on raikkaan valkoinen ja olenkin huomaamattani sisustanut sita kaikilla kirkkailla savyilla. Puunvarinen parkettilattia ja poyta tuovat.

7. Heinakuu Keittio on melko lailla saman kokoinen kun olkkari, suunnilleen sellaiset vallitseva valkoisuus ja minimalistisuus jatkuu keittiossa, mutta tasta. 4. Lokakuu Aloitetaan meidan valaisimista. Artemiden Tolomeo Faretto -valaisimet tyotason paalla antavat todella hyvin valoa tyoskentelyyn. Tulipas myos. Kartano keittio valkoinen tammi. Ovimalli: Kartano Ovi: massiivitammipeiliovi. Vari : 058 kuultomaalattu valkoinen. Vedin: 35. Ovilasit: timanttilyijylasi. Valkoiset kalusteet ja suuri saareke luovat avoimen, modernin keittion. Stailisti Hans Blomquist ottaa rennosti keittionpoydan aaressa. Moderni valkoinen keittio. Valkoinen keittio luonnon savyilla. 4.1.2015. Olemme asuneet tassa kodissa nyt vahan reilu vuoden. Kotimme on uudiskohde, eli saimme valita itse kotimme. Keittio: Ovet: Premica Kiiltava valkoinen / Alumiiniset vedinlistat / Tasot: CC 67 A 40mm / Sokkeli alumiinia. Kodinhoitohuone: Ovet: Fino Silver / Tasot: Kiiltava. Onko kenellakaan valkoista keittiota? Meille on tulossa mdf -ovet, jotka on maalattu valkoisiksi. Nyt en osaa paattaa tason varia. Ensin ajattelin ryhdistamaan. Petra keittiot Siiri 691 valkoinen maalattu MDF -raitaovi Raikkaan valkoiset raitaovet, valaistut vitriinikaapistot seka valo- ja koristelistat rytmittavat. MustaVari: Valkoinen. Keittio 31. Moderni valkoinen keittio punaisella varipilkulla. Lue lisaa » Keittio 30. Yksilollinen, selkealinjainen ja nykyaikainen keittio. Neljan Sepan puusepanverstas toteuttaa perinteiseen puusepantaitoon pohjautuvia keittiokokonaisuuksia, joissa tyyli ja viimeistelytaso nayttaytyvat vanhanajan. Valkoinen keittio on aina raikas ja ajaton ratkaisu. Valttamatta kuitenkaan silean valkoiset ja kiiltavat pinnat eivat ole kaikkien mieleen. Domuksen kaunis uutuus. 22. Tammikuu Kun viime sunnuntaina oli aivan huikea auringonpaiste, kaytin paivan ulkoilun sijasta kodin kuvaamiseen, kuvasin pitkin paivaa leppoisasti ja. Integra Valkoinen on nykyaikainen keittiomalli, jossa on suoraviivainen ja pelkistetty muotoilu. Ovet ovat valkoiseksi maalattua MDF-levya. Epoq- keittiot. Keittiossa Valkoinen Kaisa ja harmaa Ronja-ovi, valkoinen runko. Keittiossa maalattu Viola-ovi, valkoinen runko. Keittiossa Harmaa Tuulia-ovi, musta runko.

Petra-mallistot :: PETRA keittiot

Keittio.net - Kotimainen keittiokauppa. (PDF/29 Mt) Lataa uusin kuvasto. Copyright © Keittio.net Vaihde 0207-669 670 | Nettikauppa Kayttoehdot. 16. Kesakuu Keittioremontti - Osa 14 - Valkoinen keittio valmis. Valkoinen keittiounelma on toteutunut. Tanaan led-valaisimet asennettiin ja uuni ruuvattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.