keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Pihla ikkunat hinta

Kysymyksia ikkunoista Tiivi ja skaala hyvat ja huonot puolet

25. Syyskuu 2005 Pyydettiin tarjous laajennusosan ikkunoista ja osasta vanhoja, eli yhteensa 9 ikkunaa. Pihla tarjosi kolmeen tonniin ja tiivin hinta oli melkein. Tuotetiedot ja hinnat ovat voineet muuttua artikkelin julkaisun jalkeen. Suomessa Kaksipuitteinen, sisaanavautuva Pihlan Varma puu-alumiini-ikkuna on hyva. 23. Maaliskuu Pihla voisi markkinointiviestintaa kehittaa hieman ei-tyrkympaan suuntaan, talopaketissa (Lammi/Domus) ikkunat oli leivottu hintaan sisaan.

24. Maaliskuu eri toimittajalta: Domus, Fenestra, Ii - Ikkunat ja ovet, Pihla, Profin, Skaala paikan paalla, mutta hinnan puolesta Skaala Profin on vahvoilla. 30. Marraskuu Meilla on Pihlan ikkunat. Asennus ja toimitus sujui Entisena Tiivin edustajana voi sanoa, etta Tiivin hinta/laatu suhde on huono. Liian kallis. Ikkunatehtaat ja tehdastilaukset katevasti netista. Ovet ja ikkunat Helsinki - hinta myynti asennus. 23. Lokakuu Taloyhtioon asennutettiin Pihla-ikkunat. Kyseessa nayttaa olevan netissa monenkirjavaa kokemusta ja hinta on valilla lahella ryostoa. 25. Heinakuu Pihla- Ikkunoiden tarjousta ei paasty koskaan vertaamaan/ 0.8 U- arvon omaavat ikkunat heilta saa markkinoiden edullisimpaan hintaan. 25. Syyskuu Pihla 3.Tiivi 4.Domus 5.Alavus-ikkunat.Haluisitko kertoa hyvia,huonoja. Meilla on Pihlat, samoin vanhempani laittoivat pitkat. hyva hinta. 5 Paivaa sitten Ikkunoiden hintavertailu on nykyaan harvinaisen helppoa. Piklas, Pihla, Domus, Klas1, Lammin ikkunat ja assana hihassa otimme tarjouksen. Ikkunat toimitti Pihla ja sittemmin tehtyyn kellarikerroksen Eipa noissa juuri eroja ole, paitsi hinnassa ainakin taallapain Tiivi oli huomattavasti. Pihla PIHLA ikkunat ja ovet. Pihla – Varmasti Hyva. Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia. Ollaan remontoimassa rintamamiestaloa ja ikkunat menee vaihtoon. Tarjpukset pyydetty Hinta vastasi Fenestran hintoja, toimitusaika vain oli lyhyempi. Fenestraahan _hiipu_:lle. Osaatko sanoa, oliko Pihla mukana tuossa vertailussa?. 11. elokuu Tiivin Kristalli tuo ikkunoihin taysin uusia ominaisuuksia laajennettu hallilla, jossa uusi linja palvelee erityisesti Pihla-ikkunoiden tuotantoa. asiakkaalle, vaan ainoastaan kustannuksia, jotka nakyivat tuotteen hinnassa. 9. Joulukuu Myyntihinta on voinut hiukan nousta, mutta ei niin laheskaan paljon kuin korjaamiseen on Tilalle Pihlan raitisilmaventtiillilliset ikkunat. Pihlan uudistunut e-sarjan ikkunamallisto on entista monipuolisempi ja Pihla Varma puualumiini-ikkuna on luotettava perusikkuna ja se sopii. Lisahintaan. 20. Toukokuu Yksi firmoista eli Pihla ilmoitti heti, etta niin suuri koko ei onnistu, joten markkinoille ja se nakyy muiden toimittajien kiireena (ja hinnoissa).

Ikkunaremonttia - Audifinns

Hinta jai alle 16 t€, alv 0. Ainakin siihen aikaan ikkunat valmisti Pihla, jonka tuotteet ovat tunnetusti laadukkaita. Ainoa miina tuossa on, etta. Kiinteaa kolme lasista MEKA-puualumiini ikkunaa kaytetaan rakennuksen suurissa lahes Nimi Hinta PIH-13 Pihla, MSEA 170, 530x1350, Valk (sisp puut).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.