tiistai 15. syyskuuta 2015

Kaasupullo grilliin

Kaasua grilliin hannuh

Kiinnita matalapaineventtiili kaasupulloon ja grilliin kuvien alla osoittamalla tavalla. ! VAROITUS. Ala kirista liitinta jakoavaimella tai muulla tyokalulla. Jakoa-. Kaasupullo ei sisally taman tuotteen hintaan. Jos haluat kokonaisen pullon Raikas vaikutelma viehattaa etenkin laadukkaiden grillien omistajia. Lisaksi pullon. 17. Kesakuu Grillivalmistajat ovat suunnitelleet paikan kaasupullolle grillin alaosaan, mutta kaytettaessa nestekaasupullo saattaa siina altistua liialle.

24. Huhtikuu Sanotaan, etta sinulla on 6 kg:n kaasupullo ja grilli, joka kuluttaa noin 1,17 kg/h KAASUGRILLI GRILL CHEF 12734 LANDMANN - Grillit ja. Keittiossa kaasupullon voi sijoittaa kaappiin, jossa on tuuletusaukot ala- ja ylaosassa. Kaasugrillia kaytettaessa kaasupullon paikka on grillin takana tai vieressa. Grilli tayttaa TUV eurooppalaiset turvallisuusmaaraykset. CE-numerolla 0359 Nr 0359CN1285. Kaasu: Nestekaasu. Kaasupullo: P6, P11, PC5 och PC10. Weber-grillien rinnakkaistuonti USA:sta? Kaasugrillin turvallisuustekijat – kaikki Weber-grillin omistajan tarvitsemat tiedot. Nyt on kaasugrilli hankittuna ja seuraavaksi on tietysti kaasupullon osto edessa. vaan se makaa siina grillin vieressa ei koposiittipulloon kannata sijoittaa. 20. Maaliskuu Sita on helppoa vieda kaikkialle, minne kaasupulloa voidaan kantaa Grillin mukana tullut painettava paineensaadin ei kiinnity pulloon. Kaasupullo, paineensaadin, letku ja putkistot. Kotitalouslaitteet, kuten grillit, liedet, jaakaapit, lammit. laite on liitetty suoraan letkulla kaasupulloon, toimii. Ostimme uuden kaasugrillin ja nyt emme osaa kayttaa sita. Tai siis emme saa liitettya tuota komposiittipulloa niin etta sielta tulisi kaasua. s. Eli ensimmainen kaasugrilli ostettiin tahan taloon ja mietityttaa, etta minkakokoisen pullon kannattaa ostaa? Ei heti loppuisi, mutta ei olisi. ABC:lta AGAn nestekaasut. Myymme ABC:lla AGAn nestekaasua. ABC:lla on mahdollista vaihtaa AGAn 2 kg:n, 5 kg:n ja 11 kg:n teraspullot keskenaan koosta. 10. toukokuu Kaasupulloa voi sailyttaa grillin alla olevassa kaapissa. Mutta kayton ajaksi se pitaisi nostaa ulos, ettei se kuumene liikaa, Rissanen. A) Kaasupullo tulee vaihtaa loitolla kaikista syttymislahteista. Sijoita kaasupullo kaasugrillin vasemmalle puolelle, sita ei saa sijoittaa grillin sisaan, koska pullo. Suuritehoinen sivupoltin. Karkaistu lasi-ikkuna, jossa on lampomittari. Kaasupullo piiloutuu kaappiin pois nakyvista. Lampohylly. Grilliin sopii suojahuppu 310. Grillauksen aikana kaasupullon paikka on grillin sivulla tai takana. Ruokaa laitettaessa pulloa ei saa pitaa alatasolla tai grillin ja grillaajan valissa. Jos grillissa.

Auttakaa: Miten komposiitti kaasupullo liitetaan grilliin? -

Aseta kaasupullo tukevasti grillin viereen maahan. Palaviin esineisiin on oltava sivulla ja takana 1,0 metrin turvavali. Kayta vain hyvaksyttyja kaasuletkuja ja. 20. Kesakuu Kun letkujen liitokset tuntuivat pitavilta, laitoin kaasupullon kiinni grilliin. Kaasupullo asetetaan grillattaessa grillin viereen, ei alle. Kun grillia ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.