tiistai 8. syyskuuta 2015

Hiukset nutturalle

Vanha blogi, katsokaa uusi!: MITEN TEHDA NUTTURA DONITSILLA

14. Huhtikuu Minullahan on siis kutakuinkin maailman(kaikkeuden) ohuimmat hiukset joten mitaan huikeita nutturoita saati muita kampauksia naista ei. 7. Elokuu Kun hiukset on saatu ymparille vedetaanponnari donitsin yli loppu silauksena hiuslakkaa kieputettujen hiusten paalle seka nutturaan. 19. Joulukuu Hiukset rennosti keskijakauksella (joka on nykyisin mun lemppari, vaikka tuntui joskus tosi hurjalta) ja eilisen kiharat kiepautettu nutturalle.

On tilanteita, jolloin hiukset tulisi osata laittaa todella nayttavasti. Dominika Newelska on tyoskennellyt useita vuosia meikkitaiteilijana ja hiusstylistina ja han on. 6. Heinakuu Nuttura 1.: ILMAN DONITSIA. Kuva 1. Nutturan alku. pista hiukset ponnarille ja paata mille korkeudelle haluat sen! Kuva 2. Tupeeraa hiukset. 27. Helmikuu Sinun tehtavasi on asetella, venyttaa, survoa, torkkia, tyontaa ja painaa esivalmiin nutturan hiukset viehattavaan geometriseen muotoon. 6. Kesakuu Sukan sijaan nutturan tekemisessa voi kayttaa apuna myos sellaista valmista donitsia, jollaisia saa ihan hiusten varisina muun muassa. 14. Heinakuu Pitkien ja puolipitkien hiusten pikapaivitys ja arsyttavien etuhiusten selattaminen. Helppoja nutturoita pitkille ja puolipitkille hiuksille. Kesan. Nuttura on kampaus, joka voidaan tehda pitkiin hiuksiin. Tyypillisimmin nuttura tehdaan kietomalla ja kiinnittamalla hiukset pallomaiseksi hiusmytyksi tai -keraksi. 30. Tammikuu Sukkanuttura on siis nuttura, jossa hiukset kierretaan donitsinmuotoiseksi rullatun aukileikatun sukan ymparille. Nuttura syntyy nopeasti, sukka. 11. Elokuu Keraa kaikki nutturan ymparilla roikkuvat ylimaaraiset hiukset/latvat yhteen potkoon ja kieputa ne tiukasti nutturan tyven ymparille niin monta. Nutturan salaisuus on melko yksinkertainen, yrittaja Rauni Ahonen Helpointa on tietysti peittaa marat hiukset huivilla tai lierihatulla, mutta kaikenlaiset klpisit ja. 1. Heinakuu Kiinnita pitkat hiukset nutturalle ja kastele, vaahdota sampoolla ja huuhtele hiusraja kasvojesi ymparilta ja muutama sentti pitkin jakausta. 2. tammikuu VINKKI: Etenkin jos hiuksesi ovat lyhyet, sido hiukset ison hiuslenkin Harry Styles sitoo toisinaan pitkat hiuksensa huolettomalle nutturalle.

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze tehohoito hoitaa ja Color Freeze hoitosuihke selvittaa varjatyt hiukset. Cell Perfector -teknologia ja silaani vahvistavat. Oma treenipuku, balettisukkahousut ja tossut tytoille, Rikulla omat housut ja tossut. Mekot ja Rikun paita opistolta. Hiukset tytoilla kahdelle nutturalle ja Rikulla. Pitaako hiukset laittaa ensin ponnarilla kiinni, vai miten se pysyy? Milla ihmeella se nuttura oikein kiinnitetaan? Soljilla vai pin.

Just Be Yourself: Ohjeet nutturadonitsin kayttoon

21. Syyskuu Tupeeraa keskelle jaava osa ja kiinnita nutturalle. Taman jalkeen vie oikealta puolelta hiukset nutturan yli vasemmalla olkapaalla lepaavien. Voit vaihtaa valtoimenaan liehuvat hiukset hienostuneeseen nutturaan ja nayttaa nain eri puolia sinusta. Muutos suorista hiuksista laineisiin tai kiharoihin voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.