tiistai 23. joulukuuta 2014

Sykemittari uintiin

Uintiin Varuste.net

2. Kesakuu Nyt kun triathloni tullut osaksi harrastustoimintaani, niin uintiin soveltuva mittari olisi tarpeellinen. Onkohan muita kun garminin fenix 2 ja 910xt. 18. Lokakuu Tamahan sopii minulle, koska olisihan se ikavaa, jos sykemittari ei kestaisi Varsinainen uintiin sopiva Polarin sykemittari on V800, joka. Tuotteet. SYKEMITTARIT. Juoksu Multisport. Fitness Crosstraining. Juoksu Multisport. Pyoraily. Uinti. Sykelahettimet. Sensorit. Tiedonsiirto. Muut.

TomTom Multisport urheilukello +sykemittari (harmaa) - TomTom Multisport urheilukello sopii seka juoksuun, pyorailyyn ja uintiin. Kello mittaa mm. matkaa. Suunto Ambit2 on GPS-kello seikkailijoille ja urheilijoille. Kaikki, mita tarvitset outdoor-lajeissa – navigointi, nopeus, syke, korkeus, saatiedot seka juoksu-. 7. Elokuu Kello toimii useassa urheilulajissa, kuten juoksu, uinti ja pyoraily. Kuljetun reitin. 129. GPS urheilukello. Aktiivisuuden seuranta. Sykemittari. Uintiin suunniteltu kello on mainio apuvaline ja motivaation lisaaja kaikille uintia, triathlonia tai muuta vesiurheilua harrastavalle. Uintikello mittaa uintimatkan. 2. Tammikuu Onhan noita mittareita uintiin jotka tunnistaa uintityylin/kaannokset jolloin Olisi tarkoitus paivittaa sykemittari ja kysyisinkin lahinna koskien. Sykemittari kertoo sykkeesi ja muuta tietoa urheilustasi! Tassa pienikokoisessa tietokoneessa on omat harjoitusohjelmat pyorailyyn, juoksuun ja uintiin. 19. Joulukuu Hyvinvointirannekkeiden tapaan toimiva sykemittari kertoo tiedot paivittaisesta kalorinkulutuksesta, askelista ja vaikkapa younen laadusta. 2. Helmikuu Mulla on jaanyt kirjoittamatta arvio tasta Suunto Ambit 3 Sport* -sykemittarista, mutta tama on edelleenkin ihan huikea vehje. Tata pystyy siis. Lajitoiminnot Garminissa on nelja eri toimintatilaa: Uinti, pyoraily, juoksu ja muu laji. Suunnossa voi tehda enemman omia lajitiloja erilaisine tietokenttineen. Rapylat. Seuroille. Seurojen Omakaupat. Sukellusmaskit ja snorkkelit. Sykemittarit, kellot ja MP3 soittimet. Tekniikka ja lisavarusteet. Uimalakit. Uimalasit. Valitse GPS:n kanssa toimivia juoksu-, golf- ja pyorailyohjelmia, uintia tai mm. nopeus- ja poljinnopeusanturien seka sykemittarin kanssa, joten voit seurata. Sykemittarit, Polar A300 on urheilukello, joka muun muassa mittaa askeleet, matkan ja kalorienkulutuksen ja antaa palautetta paiva-, viikko- tai kuukausitasolla. Forerunner® 610 GPS-sykemittaria hallitset kosketuksellasi. Sen kaytto on sujuvampaa kuin koskaan. Se on Garminin ensimmainen kosketusnayttoinen. 21. Joulukuu Tehoalueita on alustettu valmentajatapaamisissa ja uinnin Sykkeen mittaamiseen kaytetaan luotettavaa sykemittaria. – – –. LAPSUUSVAIHE.

Uinti Archives - Endorfiinikoukussa

Eli keskiraskas uinti on keskiraskasta tyylista riippumatta. Itsellani Kulutuksen laitan sykemittarin mukaan, vaikka lukema onkin aika lahella klubin keskiarvoja. Polar FT2-sykemittari, musta, HeartTouch, Soveltuu uinti harjoituksiin, Vedenpitavyys 30m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.