tiistai 30. joulukuuta 2014

Hieno tapetti

PAIVARINNE: Hieno tapetti tyon alla

2. Elokuu Yleensa sivuilla on naytilla vain muutama tapetti laajoista mallistoista Hienoja vaativalle sisustajalle, onneksi tarjolla muutakin kun sita. 16. Lokakuu Fine Little Dayn tapetti koristaa nyt Vn huoneen seinaa. Onpa kylla tosi hieno tapetti! Hirmu hieno tapetti, sopii teidan kotiin hyvin :). Vastaa. 22. Maaliskuu Valkoinen Eco Metallic -tapetti hohtaa upeasti valon osuessa siihen, mutta Metallic-tapetit on niin hienoja ja sopivat tosiaan monen kanssa.

Tama tulostettu magneettinen tapetti on hieno vaihtoehto klassiselle magneettitaululle. Tapetin vinyylipohjalle on puristettu raudan palasia jotka tekevat siita. 23. Toukokuu Hieno tapetti tyon alla. Lahettanyt Ari klo 09.01. Kohteen lahettaminen sahkopostitseBloggaa tasta!Jaa TwitteriinJaa FacebookiinJaa. Tama tulostettu magneettinen tapetti on hieno lisa vaikkapa lastenhuoneeseen. Tapetin vinyylipohjalle on puristettu raudan palasia jotka tekevat siita. 26. Tammikuu Nyt kun tapeteista tuli puhetta, niin mista ihmeesta sa oot loytany ton teidan Mutta hyva hyva etta loytyi teidan tytolle toinen hieno tapetti :). Lasikuitutapetti Hieno 50m. 179.00€ 145.00€. Maalattava lasikuitutapetti on pintaa vahvistava seinanpaallyste. – Rullakoko: Pituus 50,0m, leveys 1,0m. Kylla se on vaan kaunis ja remppamiesten pomokin pienesti vain hipaistuaan kehui kovasti etta hieno ja hyvalaatuinen tapetti :)) Go Tapettitalo! (Ei ne sponssaa. 10. Tammikuu Savyna mahdollisesti winter primo, silla seina saa olla aika tumman harmaa. Ensiksi ajattelin tallekin seinalle tunto hienoa, mutta kun sita tulee. 10. Helmikuu Joka tapauksessa tapetti oli hyva ja kaunis valinta. :). Hieno muodonmuutos huoneelle ja aivan ihana tuo itsetehty nukkekoti :). VastaaPoista. 14. Huhtikuu Tapettia tuli vain pienelle patkalle olohuoneeseen, eteisen Meilla samaa tapettia ja ostettu Oulun Starkilta. Ompa kylla hieno tapetti!. Ovesta mahtuu sisalle jos sattuu tarvitsemaan hyppynarua, retkijakkaraa tai kuivunutta maalia! Kylla on hieno. Tata saavutusta olisin juhlinut mustikkapiirakalla. 3. syyskuu Siksikin oli erityisen kivaa, etta tapetti sopii koko kodin sisustukseen ja jatkaa samaa linjaa. On kylla hieno tapetti ja sopii huoneeseen.

Majvillan Tapetti Kirsikkalaakso on hieno tapetti, jonka teemana on kukkivat kirsikkapuut seka linnut tulppaaninvihrealla taustalla. Tapetti on todella. 25. Heinakuu Mun seinaa koristaa valtava avaruus-tapetti.___. mita teen?. Hieno idea, tapetti ei iske :D Onhan toi tapetti kuitenkin aivan hirvean ruma :(. Tapettien verkkokauppa! Laatutapetit netista joka makuun. Tapetit netista! Palveleva tapettikauppa verkossa! Tarkeimmat asiat tapetilla! Tapetti tuo kodin.

Tyttojen uusi valtakunta! - More like me

13. Elokuu Efektina joko kiiltava ja matta saavat vesivarimaisesti aikaan hienoja kuvioita tapetin pintaan. Kuosit ovat helposti toisiinsa yhdistettavissa ja. Tapetti Floral fantasy 341030 Valkoinen kukkakuvio poikkeaa ehka hieman Pip Studion totutusta tyylista, mutta tama tapetti on kylla uskomattoman hieno!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.