maanantai 29. joulukuuta 2014

Lasten softshell takki

Icepeak Tobias lasten softshelltakki - Budget Sport

Icepeak Trevor jr lasten softshell takki 29,90 (49,90 ) Icepeak Lenny miesten softshell takki 39,90 (79,90 ) Icepeak Tino lasten ulkoilutakki 39,90 (59,90 ). Tama softshell takki on klassinen valinta kevaan ja syksyn keleihin. Takki on tuulen- ja vedenpitava, pehmea ja hengittava fleece pitaa lapsen lampimana. Takki. Naisten koot. always special prices for Takit and Vaatteet. Verkkokaupastamme ostat helposti tyylikkaat takit naisille, miehille ja lapsille – muun muassa.

Poikien sporttinen Sofshell- takki. Materiaali on veden- ja tuulenpitava, tekniset arvot: 10 000 mm / 5 000 g / m2 / 24 h. Takissa on saadettavissa oleva vyotaro ja. Icepeak Tobias lasten softshelltakki 44,90. Osta Ulkoilu Budget Sport- verkkokaupasta. Lasten softshell hengittava takki on tuulen- ja vedenpitava, pitaa sopivan lampoisina vaihtelevissa saaoloissa. Kateva takki, pukemista helpottava iso vetoketju. Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta. Ciraf poikien takki, softshell. Ciraf - Ciraf poikien takki, softshell. Tilapaisesti loppu. Vain verkkokaupassa. Tilapaisesti loppu. Racoon Fritz Animal Softshell Takki. Upea softshell takki, jossa on vetoketju edessa ja sivusaumoissa taskut. Irrotettava huppu ja Tahti heijastin edessa, takana. 2. Maaliskuu Meilla on lapsella ollut vauvana Po.P:n softshell-haalari ja nyt taaperona saman merkin softshell-takki. Ainakin nuo on kummatkin sellaisia, etta. 12. Helmikuu pitaa kylla tuon verran vetta. ja ei niista oikein voi olla kokemusta, ku lasten ensimmaisia softshelleja on vasta nyt ilmestynyt markkinoille.. Softshell-takki vettahylkivaa teknista materiaalia. Irrotettava huppu, edessa vetoketju. Vetoketjulliset sivutaskut. Hihansuissa peukaloreialliset sisaresorit. Tama elegantti lasten talvitakki on klassinen suosikki!. Taman lasten, tytoille mitoitettu softshell-takki on tuulenpitava ja pitaa kosteuden… Varivaihtoehdot:. Mika on softshell takki? Softshell-takkeja on todella monenlaisia: keveimmat paastavat tuulta lapi ja hengittavat Lasten Softshell-takki, Hooded Softshell Kids. Softshell-takki, jossa selassa Elise Finland logopainatus. Lapsille, naisille ja miehille omat mallinsa.Fleecevuori sisalla, kaksi vetoketjullista taskua ja yksi. Tyttojen softshell-takki, jossa on vetoketjulliset taskut. veden- ja tuulenpitavaa seka mukavan joustavaa durAtec Softshell-materiaalia. Lapset kategoriasta. Team Sportia Maldini-puku lapsille. Lasten tuulipuku. Lisaa vertailuun. North Bend Zero lasten fleece Lisaa vertailuun. North Bend Transit JR softshell-takki. Name it:n pienten poikien softshell takki, jossa denim kuosi, vari: Dress Blues. Vedenpitavyys 8000 MM, tuulenpitava, hengittava 3000 MM. Irrotettava huppu.

Tummansininen - Product Detail HM FI

7. Maaliskuu Smyge softshell-takki, jossa on stretchia, on ohut, kevyt softshell-takki, joka sopii monenlaiseen kayttoon. Crivit® Tyttojen tai poikien softshell-takki. 14.99€. tuulenpitava ja hengittava - sopii ulkoiluun. lammin ja nopeasti kuivuva. tyttojen koot: 110/116 - 158/164.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.