tiistai 9. joulukuuta 2014

Paras hirsitalo

Kontio Blogi Kontio

12. Heinakuu Vantaan Asuntomessujen paras kohde Kontion hirsitalo nro 14. #sisailma # terveys #puurakentaminen #vastuullisuus pic.twitter.com/. 17. Helmikuu Jo viime vuoden puolella tuli hyva vinkki postausaiheeksi: millaista oli rakentaa hirsitaloa ja millaista on nyt sitten asua hirsitalossa. Koitanpa. 30. Syyskuu Paras loma-asuntomessujen loma-asunto oli tana vuonna Nuuna-hirsihuvila. Messukavijat aanestivat voittajan.

23. Kesakuu Nailla sahkon hinnoilla never ever hirsitaloa mulle. Jos ei rahasta pulaa ja varaa pitaa lampimana, hirsitalo ok Paras instrumentaali?. Kaupunkitaajamaan suunniteltu selkealinjainen hirsitalo, Kontio Laajaranta ( kohde 14), nousi Jyvaskylan Asuntomessujen Paras talo -aanestyksessa. 11. Toukokuu Niin, tiedan vaittaneeni edellista juustokakkua parhaaksi ikina - vaan nyt loytyi kuulkaas vielakin parempi. Ainakin tuota edellista parasta. 1. Tammikuu Sehan se hirsitalon paras puoli onki. Inhottavaa on varsinki nain talvella taala muovipussissa :D ku on kuiva ilma nii etta yolla kuivuu nena ja. 22. Huhtikuu Meilla alkaa hirsitalon rakennusprojekti kesalla ja tassa kuumeisesti eli se hinta/laatusuhteelta paras vaihtoehto ja kenelta sita kannattaisi. 29. Heinakuu Hyva Puhtaus -lehti valitsi talon, jossa on asuntomessujen paras hoidettavuus. Lue, mitka seikat vaikuttavat talon hoidettavuuteen. Ikihirsi.fi: hirsitalot - hirsihuvilat – kotimainen hirsitalo / suomalainen puutalo Ikihirsi kayttaa hirsitaloissaan parasta lappilaista sydanpuuta, joka kestaa. Lamoine vuokrattava loma hirsitalo / mokki - Kaunis kasityona hirsitalo on taalla teidan paras loma ikina !!!!! - Lamoine Loma-asunnot - unit_3282294 3282294. Kotisi seiniin valitaan vain parasta suomalaista sydanpuuta! Rakennamme koteja Finnlamellin huipputuotteista. Finnlamellin avainhenkiloilla on pisin kokemus. 31. Elokuu VIHREA KAMARI Perinnerakentaminen, entisointi ja hirsitalo Vihrea kamari kilpailee Vuoden paras vintage blogi -sarjassa! Suureksi. Ovatko hirsitalot halvempia rakentaa kuin muista materiaaleista rakennetut talot? Hirsitalot Puu on paras eristysmateriaali, mita luonnolla on tarjottavanaan. Oy Para-Plan Ab Tennbyntie/Tennbyvagen 30 21600 Parainen/Pargas Puh./tel. 040 5574033, 0400 902 745. Fax. (02) 458 4323 paraplan@co.inet.fi. Kontion hirsitalot A.G. Strengilta Kouvolassa ja Lahden seudulla. Perinteikas hirsirakennus on kestava ratkaisu. Meilta myos NunnaUuni tulisijat. Soita!. Karjalan havumetsien puu on aina ollut paras materiaali hirsitalon rakentamiseen. Sen erikoisuutena on pohjoisten kasvuolosuhteiden luoma puun korkea.

Kaunis kasityona hirsitalo on taalla teidan paras loma ikina

Hirsiset vuoden hirsitalo villa valtanen. Hirsisetin Villa Valtanen vuoden hirsitalo. Hirsisetin Hirsisetin messuosasto paras Sveitsin Romontissa. 24. Huhtikuu Hirsitalo olikin mielestamme paras vaihtoehto hengittavien materiaalien vuoksi. Mammuttihirsi rakentaa talon meidan piirustusten pohjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.