keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tallinnasta riikaan

Kaupunkiloma Riikaan - Matkapojat

28. Toukokuu Leppoisa junamatka Tallinnasta Riikaan. Iltamyohaan hotellin tiskille saapuva yha laivan kaljanhuuruisista tarjoiluista toipuva matkailija. Baltian paakaupunki Riika, Baltian Pariisi, tarjoaa runsaasti nahtavaa ja koettavaa. Tallink Shuttle lahtee Tallinnasta klo 13.30 ja saapuu Helsinkiin klo 15.30. Etsi lennot Tallinnasta Riikaan nopeasti ja helposti suoraan yli 700 matkailusivustolta. momondo auttaa myos etsimaan hotellin ja vuokra-auton.

26. Toukokuu Riika on mielestani mita taydellisin matkakohde viikonloppulomalle - Jos Tukholma ja Tallinna on jo useampaan kertaan nahty, niin suosittelen. Tallinna. Kaikki risteilyt Tallinnaan. Viihderisteilyt 22h Baltic Queen. 23h Paiva Tallinnassa risteily XPRS. Paivaristeilyt Viking Line Kaupunkiloma Riikaan. Kyseinen bussi pysahtyy myos Varsovassa, joten Tallinna-Varsova ja Tallinna- Krakova valilla on nyt yhteinen paivittainen bussiyhteys. Riikaan. Lahde lomailemaan mielenkiintoiseen Riikaan, joka tarjoaa monenlaista nahtavaa ja kaupunkilomailua. Paluumatkalla lomaillaan viela Tallinnassa, jossa voi. Riika ja Tallinna samalla hotellimatkalla – meilta laadukkaasti ja edullisesti, ei toimitusmaksua. Tutustu nyt!. 14. Toukokuu Tie Tallinnasta Riikaan on erinomaisessa kunnossa ja matkallakin on Esimerkiksi Positivus-festareille Salacgrivaan ajaa Tallinnasta. 17. Toukokuu Paatimme hieman laajeentaa maantieteellista peittoamme suuntaamalla neljaksi paivaksi Latvian Riikaan. Lensimme Tallinnan Lennart Meri. Edustustot. Riiassa on 36 suurlahetystoa ja 22 kunniakonsulin virastoa. Lisaksi Matka-aika Riiasta Tallinnaan bussilla kestaa noin 4,5 tuntia. Jotkut Tallinnan. 26. Lokakuu Lippu Tallinnasta Riikaan maksoi komeat 16 euroa, matka taittui modernilla, supersiistilla bussilla neljassa tunnissa ja 25 minuutissa ja. 4. Heinakuu Riikaan ois tarkotus lahtea, ja auton haluaisin mukaan. Laivalla auton saa ainakin Tallinnaan, mutta Riikaan menevia autolaivoja/lauttoja en. 23. toukokuu RIIKAAN. - bussimatkat aikataulunmukaisella reitilla. - laivamatkat H:ki-Tallinna- H:ki kansipaikoin. - majoitus 2-hengen standard-lk:n huoneissa. 4. Syyskuu Riikaan voi kuitenkin ajaa myos suoraan Tallinnan lautalta, jolloin matkaa tulee noin 300 kilometria. Vaikka kilometrimaara on sopiva. Tallink Ferries lautan varauksia, lautta-aikataulut ja matkustaja tietoa Tallink Ferries purjehdus ja Tukholmasta Helsinkiin, Turkuun, Tallinnaan, Riikaan ja lautta. Kuinka paljon menee ajoaikaa autolla valilla Tallinna-Riika? Asiallisia vastauksia , kiitos! Vinkkeja.

Suomen suurlahetysto, Riika: Tietoa Latviasta: Hyva tietaa

Riika. Kun Tallinna on nahty, on aika suunnata etelammaksi. Puolen paivan ajomatkan paassa Tallinnasta on Baltian helmeksi kutsuttu Riika seka Jurmalan. Riika. Google-mainokset. Latvian Riikaa kutsutaan Pohjolan Pariisiksi. Laivayhteytta Suomesta Riikaan ei ole, mutta Tallinnasta naapurivaltion paakaupunkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.